Şimdi Ara

Creative T3 vs Logitech z623 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathFor81

quote:

Orijinalden alıntı: nikony

Kesinlikle T3 almayın pişman olursunuz. Creative seven biri olarak pişman oldum iade ediyorum. Bass diye birşey yok 50watt demiş ama yarım volumden sonra boğulup kalıyor bass. Benim eski T6200 de bile o bass performansını alıyordum ben (22watt olması lazım). Mid ve tizlere gelecek olursa başarılı ama fiyat/performans açısından yinede düşük bence. T6200 de ses kartı ile ona yakın bir performans alıyorum. Baktığımızda işe yaramayan tamamen şişirme bir ürün. Ben gerçekten uzun süre bir çok creative ses sistemi kullanmış biri olarak söylüyorum. Logitech z623 ses kartımla deneme fırsatım olmadı. Vatan bilgisayarda gayet büyük bir salonda cep telefonundan dinledik son seste bile basslar gayet iyiydi. Zaten sub büyük ve hava çıkışı var logitechde. T3 de hava çıkışı yok sesi arttırınca bass boğulup kalıyor içerde. Logitech z623 alınabilir ama ses kartıyla mid ve tizleri ayarlayıp dinlemekte fayda var, sizi tatmin edermi bi bakmalısınız bence.

T3 den uzak durun.

bende 623 dinledim gürültüden başka birşey değil. bırak 600 ü ,100 tl vermem. fake kokusuda geliyor burnuma

Gerekli yerlere kurup, ekolayzır ayarını yapıp denediniz mi ? Özellikle de iyi bir ses kartıyla denemelisiniz. O zaman o dediklerinizin hiç biri olmaz. Canlı örneği benim. ;)

• quote:

Neyle dinlediğine de bağlı. Equalizersız tabiki gürültü gibi gelecek. Ama logitech f/p oranın t3 çok daha yüksek olduğuna emin olabilirsin. Fake derken ?

İşte aradığım yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: Leader of Huzur

Ben bu ise senelerimi verdim. t3 hi-fi klasmaninda bir set olabilir ama, hi-fi, bir 2.1 degil. Para tuzagindan baska bir sey degil. Parasi olan bazi sapiklar, ederi 150 lira bile etmeyen stereo sisteme 1500 lira, 3000 lira veriyor ve ben canli ses aldim diye kendini kandiriyor. Zenfone yerine i phone'ye para vermek gibi. Yok oyle bir sey kardesim. Ben micro stereo sistemimle 9. seneyi devirdim. 50 hz' in altina bile inmeyen ses, gercekci degildir. Ama z623'u dinleyince, ben simdi muzik dinliyor musum dedim. İyi bir ses kartiyla, cok basarili sonuclar cikiyor. -6 oy almisim, buna da isterlerse -66 versinler. Cunku kendileri bayildi paralari, zoruna gidiyor onlarin. Audiophile denilen sey, bir sapikliktir, bir ruh hastaligidir. Onlar canli ses aldigina kendilerini inandiriyorlar. Her yerde gercekleri anlatmaya devam edecegim. Bazilari hoslansa da, hoslanmasa da...

çelişkilerle dolu bir yazı,
    50hznin altı film izlerken lazım olabilir ama müzikte pek değil, z623 ile müzikten keyif alabiliyorsan ne mutlu sana

Müzikte pek değil derken, halk müziği dinliyorsunuz sanırsam ? Elektro müzik dinlediniz mi hiç ? Mix parçalar ? Standart değer 40 Hz'dir. Ki bunun eşit olarak dağıttığı ses 35 Hz. 25 Hz'den sonra duymaya başlıyorum eşit olmasa bile. z623, müzikte son noktadır. Aksini inkar eden cahildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: doutzen

T3'e Hi-fi klasmanında dediğine göre sana Hi-fi olarak ne dinlettiler ?

Ben Hi-Fi demedim, olabilir dedim. Sitenin kendi tanıtımı da, bunun bir Hi-Fi olduğunu iddia ediyor. Ben Hi-Fi çok set dinledim. Denonlar, Daliler, Wharfaledaleler, FLAC kayıtlar, DXD, DSD kayıtlar. Sonuç olarak kocaman bir FİYASKO.
  • Ustat cidden bonzai falan mı kullanıyorsunuz. Yoksa aklı salim adam bunları yazmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Demet akalın ve Atilla taş dışında başka albümler dinledin mi ?
  • Hande yener dinlemiş

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle T3 almayın pişman olursunuz. Creative seven biri olarak pişman oldum iade ediyorum. Bass diye birşey yok 50watt demiş ama yarım volumden sonra boğulup kalıyor bass. Benim eski T6200 de bile o bass performansını alıyordum ben (22watt olması lazım). Mid ve tizlere gelecek olursa başarılı ama fiyat/performans açısından yinede düşük bence. T6200 de ses kartı ile ona yakın bir performans alıyorum. Baktığımızda işe yaramayan tamamen şişirme bir ürün. Ben gerçekten uzun süre bir çok creative ses sistemi kullanmış biri olarak söylüyorum. Logitech z623 ses kartımla deneme fırsatım olmadı. Vatan bilgisayarda gayet büyük bir salonda cep telefonundan dinledik son seste bile basslar gayet iyiydi. Zaten sub büyük ve hava çıkışı var logitechde. T3 de hava çıkışı yok sesi arttırınca bass boğulup kalıyor içerde. Logitech z623 alınabilir ama ses kartıyla mid ve tizleri ayarlayıp dinlemekte fayda var, sizi tatmin edermi bi bakmalısınız bence.

T3 den uzak durun.

bende 623 dinledim gürültüden başka birşey değil. bırak 600 ü ,100 tl vermem. fake kokusuda geliyor burnuma

Gerekli yerlere kurup, ekolayzır ayarını yapıp denediniz mi ? Özellikle de iyi bir ses kartıyla denemelisiniz. O zaman o dediklerinizin hiç biri olmaz. Canlı örneği benim. ;)

mağazada dinledim normal sesde benim 150 l lik hoparlörümden bi farkını göremedim. sesi açınca ses bozuldu. buna 600 vermek akıl karı değil bana göre.

• müzik arşivimde hiç yerli parça yok, house, trance, 80ler,rnb,latin,hiphop dinlerim,
    çok methettiğin z623ü alıp anında sattım,2. el ilanlarıma bakabilirsin, bası iyi güzel de herşey bas değil sayın audiophile
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ustat cidden bonzai falan mı kullanıyorsunuz. Yoksa aklı salim adam bunları yazmaz

Algı yönetimini yıkıyorum diyelim. ;)
  • Mix, Nes oyun müzikleri ve yabancı parçalar dinliyorum diyorum. Hz derinliğini bu parçalarda hissedebildiğime göre, pop şarkılar dinlediğimi iddia ederek, kendini komik duruma düşürme istersen.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

T3 den uzak durun.

mağazada dinledim normal sesde benim 150 l lik hoparlörümden bi farkını göremedim. sesi açınca ses bozuldu. buna 600 vermek akıl karı değil bana göre.

Evet, fiyat konusunda hak veriyorum. O kadar pahalı olmaması lazım. 350-400 ayarında olması gerek ancak gümrük olsun, dolar olsun bir de klasik Logitech kazığı olsun, fiyat 600-650 lere fırlıyor ki, ben de aynı hataya düşmedim zaten. 2.el kutusuyla, 300'e almak varken...

• Valla oda guzel mış

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

müzik arşivimde hiç yerli parça yok, house, trance, 80ler,rnb,latin,hiphop dinlerim,
    çok methettiğin z623ü alıp anında sattım,2. el ilanlarıma bakabilirsin, bası iyi güzel de herşey bas değil sayın audiophile

Öncelikle ben Audiophile değilim, ve şu anki anlamıyla onu reddederim. Audiophile diye halk arasında bir deyim yoktur. Her insan, ortalama 16 Khz duyma değerine sahiptir. Kimse ben Audiophile'yim diyerek, kendini gülünçleştirmesin. Gerçekte Audiophile bir psikolojik rahatsızlıktır. Depresyon sonrası görülür. Sattığına üzüldüm ama anında satıldığına göre, ne denli bir kalitesi olduğu tartışmasız ortada. Tabii ki her şey Bass değil, onu da kim demiş. THX sertifikalı bir sistem, elbette ortalamanın üzerinde mid ve tiz oranlarına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90larınçocuğu -- 13 Aralık 2014; 13:30:37 >

• Bundan sonra size hocam diye hitap edicem
    Nirvana'ya varmis bir insan sınız

• Bu Löcütök z623 tiz sürücüsü olmadan ortalamanın üstünde tiz performansı veriyomuş bunu hangi teknolojiyi kullanarak yapıyor Leader of Bullshit ?
  • quote:

Bundan sonra size hocam diye hitap edicem
    Nirvana'ya varmis bir insan sınız

Aferin, sen adam olacaksın.
  • Malesef keske bende aynı seyi söyleye bilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: doutzen

Bu Löcütök z623 tiz sürücüsü olmadan ortalamanın üstünde tiz performansı veriyomuş bunu hangi teknolojiyi kullanarak yapıyor Leader of Bullshit ?

Bunu adıma hakaret ederek söylemene rağmen yanıtlayayım da, cahilliğin kalmasın. Tiz sürücüsü, senin dediğin şekilde değildir. Her hoparlörün, bir tweeteri olmaz. Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır. Yerinde tiz verir. Bunda da böyle. Ortasında bir kurşun misali çıkıntı var. Şayet tiz mi bilmiyorum ama bir işe yaradığı kesin. Tıpkı o bahsettiğim TV hoparlörlerindeki gibi tizi var. Bu arada, benim ismim, senin gibi bir gavur ismi değil. Ben bu ismi, İngilizce bilenler de anlasın diye koydum. Oradaki Huzur, gerçek anlamda huzur değildir, o benim birliğimin ismidir. Öyle olsaydı, Leader of Peace United koyardım. Esas bullshit diyerek, bana ve benim gibi gerçeği söyleyenlere büyük bir saygısızlık yapıyorsun. O bahsettiğin tabire tam olarak uyuyorsun.

• quote:

Malesef keske bende aynı seyi söyleye bilsem

Demene gerek yok, alem biliyor.

Hiç kimse bilmese, Rabbim bilir gene. O da yeter.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.