Şimdi Ara

Creative T3 vs Logitech z623 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw he he Allah yaratmış ama bi takip etse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik yapma. Bana neyse, Allah'a bu şekilde hitap edemezsin. O dediğini gerçekleştiriyor ki, ağzını yüzünü yamultmuyor şu an.
  • kardeşim sen bi rel gibraltal g1 dinle özel 15-20hz frekans aralığında bi test sounduyla.İnsan kulağı o frekansı duyamadığı ve rel müzik bassı 16hz frekansa kadar inebildilği için sadece ortalık titrer sen ne bi uğultu nede bir ses duyarsın bi tek titreme sesi duyarsın. Bu bile senin hayal gücünü aşar ben dinlediğim için biliyorum z623 daha 35hz de kalıyor geri kalan 15hz i hiç duyamıyorsın. ve z623 de tiz yok tiz denen şey tweeter olarak geçer ve onun tizi yoktur gerçekçi ses vermez yapay tiz alırsın ama dediğin gibi alırsın. 100-200 bin liralık sistemler dinleyip sonra bunlar z623 den kötü dersende allah yardımcın olsun bi kulak burun boğaz doktoruna görün. Benim mevcut sistemim de bile duvar gibi sahne alıyorum. z623 de dinlediğimde daha ensturman seslerini doğru alamayı bırak alamıyordum. Gidip logitech z623 ün tasarımcılarına bu dünyanın en iyisi diyin, gerisi yalan deyin adamlar z623 ü piyasadan çekerler orada intihar ederler. erayında dediği gibi nirvanaya ulaşmıssınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leader of Huzur

Terbiyesizlik yapma. Bana neyse, Allah'a bu şekilde hitap edemezsin. O dediğini gerçekleştiriyor ki, ağzını yüzünü yamultmuyor şu an.

Sana yapmadığı enteresan

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Abi bos ver bu konudan da cik bende aynı seyi yapicam yoksa bu arkadas lar la zaman geçirmek yanlis

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Abi bos ver bu konudan da cik bende aynı seyi yapicam yoksa bu arkadas lar la zaman geçirmek yanlis

Tabularına bağlı hayatında, başarılar dilerim. Tabi, ne kadar başarılı olacaksan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90larınçocuğu -- 14 Aralık 2014; 2:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

kardeşim sen bi rel gibraltal g1 dinle özel 15-20hz frekans aralığında bi test sounduyla.İnsan kulağı o frekansı duyamadığı ve rel müzik bassı 16hz frekansa kadar inebildilği için sadece ortalık titrer sen ne bi uğultu nede bir ses duyarsın bi tek titreme sesi duyarsın. Bu bile senin hayal gücünü aşar ben dinlediğim için biliyorum z623 daha 35hz de kalıyor geri kalan 15hz i hiç duyamıyorsın. ve z623 de tiz yok tiz denen şey tweeter olarak geçer ve onun tizi yoktur gerçekçi ses vermez yapay tiz alırsın ama dediğin gibi alırsın. 100-200 bin liralık sistemler dinleyip sonra bunlar z623 den kötü dersende allah yardımcın olsun bi kulak burun boğaz doktoruna görün. Benim mevcut sistemim de bile duvar gibi sahne alıyorum. z623 de dinlediğimde daha ensturman seslerini doğru alamayı bırak alamıyordum. Gidip logitech z623 ün tasarımcılarına bu dünyanın en iyisi diyin, gerisi yalan deyin adamlar z623 ü piyasadan çekerler orada intihar ederler. erayında dediği gibi nirvanaya ulaşmıssınız.

Ben 6 Hz kulaklıkla hz teste tabi oldum. Müzik bassı 16 hz değil, 20-25 hz civarı seyrediyor. Titreme esası hertzlerin alt frekansı ve şiddetinden kaynaklanıyor farkındayım. Depremler 7 hzdir. Ve sessiz sallantı oluyor işte. Benim hayal gücümü aşacak olan tek şey hadis-i şerifte belirtilen Cennet'dir. Onu hayal edemezsiniz der efendimiz. Ancak onu aşar. Ben de 1,2 aydır dinliyorum. 20 Hz'ye kadar iniyor. 35 Hz, onun üzerindeki resmi veri. Eşit veri olsa gerek, çünkü diğer alt frekanslar duyuluyor ancak kısık sesle. Tiz, ayrı bir sürücü olarak değerlendirilirse tweeter olarak geçer. Onun ayrı sürücüsü olmasa bile midden alınan tiz vardır. Ve en gerçekçi ses, fıss yapan bir tweeterden ise, midden çıkan canlı bir tizdir. On board kartla, insan sesini bile alamazsınız. Ama takın bakalım şöyle iyisinden bir fatality, titanium hd vs. Bakalım o hoparlörlerden bir hayat yayılmıyor mu çevreye... Mevcut sisteminiz nedir bilmiyorum. Ama gemi ile atı, aynı mekanda kıyaslayamazsınız. Sinema sistemi farklıdır. Ve müzik, 2+1'de dinlenir. Gemi suda yarışır, at karada. Umarım bir nebze yardımcı olabilmişimdir...

• O konuyu merak etme hayal edemeyeceğin kadar başarılıyim

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

O konuyu merak etme hayal edemeyeceğin kadar başarılıyim

Görebiliyorum. ^_^
  • Imkansız

•  Creative T3 vs Logitech z623  Creative T3 vs Logitech z623

Dustcap'ın tiz olduğunu(Driver değilmiş tizmiş, tiz'in kendisi galiba direk havayla temas edip çalışıyor) ve Phase Plug'un tiz üretiminde rolü olduğunu söylüyor sayın Leader of Ignorence.Kedi ciğer olayı adamın ruh ve akıl sağlığını fazla etkilemiş.

bizi aşar katılıyorum

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: doutzen

Creative T3 vs Logitech z623  Creative T3 vs Logitech z623

Dustcap'ın tiz olduğunu(Driver değilmiş tizmiş, tiz'in kendisi galiba direk havayla temas edip çalışıyor) ve Phase Plug'un tiz üretiminde rolü olduğunu söylüyor sayın Leader of Ignorence.Kedi ciğer olayı adamın ruh ve akıl sağlığını fazla etkilemiş.

Ben Dustcap'ın tiz olduğunu söylemedim, eski TV hoparlörlerinde orada bir tiz sürücüsü olduğundan bahsettim. Dediklerim çarpıtılmamalı, iyi anlaşılmalı ve sözlerim cımbızla alınmamalıdır. Ruh ve zihinsel sağlığı, negatif yönde etkilenen biri varsa, oda sensin sanırım. Farklı manalar ile, beni küçük düşürme çabalarına kadar gitmiş bu durum...

• Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır.

Alzheimer başlamış bide bu kurduğun cümleyi iyi oku bakalım tiz driver'i var mı demişsin yok mu ?

Televizyonundan çıkan buysa haklısın tabi

• doutzen D kullanıcısına yanıt
    Hocam sanada tavsiyem sende bos ver cevap yazmaya degmez

• quote:

Orijinalden alıntı: doutzen

Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır.

Alzheimer başlamış bide bu kurduğun cümleyi iyi oku bakalım tiz driver'i var mı demişsin yok mu ?

Televizyonundan çıkan buysa haklısın tabi

TV hoparlörlerine diyorum işte. Neyin kafasındasın ki hala ? z623'de tiz olmayabilir. THX sertifikası almış bir sistemin, elbette bası da, tizi de yeterlidir.

• Önce Dustcap'a tiz dedi baktı olmadı kıvırmaya başladı sonra tweeter dedi iyice rezil oldu hala yazabiliyor adam nerdeyse boğuldu tek dalı olan THX kaldı, Löbütög z623 gibi son seste %10 THD(Seste bozulma) oranına sahip bir hoparlöre THX sertifikası verilmesi bile THX'in ne denli büyük koşullar istediğini gösteriyor
    Dur bozma eğlendiriyor bizi

En eğlenceli kısmı asıl şimdi başlıyor, ağlama evresi; saçmalamada nirvanayı geçicek z623'ün aslında uçabildiğini felan iddia etmeye başlayacak
    Ben duydum Utu yapıyor Bulasik yıkıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.