Şimdi Ara

Creative soundblaster 5.1 win7 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son çare üye oldum yazıyorum. bende creative soundblaster 5.1 vx ses kartı var bilgisayara format atıp win7 64 bit ultimate yükledim. Ancak ses kartının driver win7 için uygun değil diyor. uyumluluğu xp sp 2/3 yaptım yine kabul etmedi. nette çok araştırdım yabancı forumlar dahil bir türlü çare bulamadım. Daha önce uyumluluğu xp sp2 yaptığımda yüklemişti win7 32 bitte ama 64 bitte yüklemiyor. bu sorunu nasıl çözerim yada ses kartı tavsiyesinde bulunabilir misiniz rica etsem.

• http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=13172

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imyılmaz

arkadaşlar son çare üye oldum yazıyorum. bende creative soundblaster 5.1 vx ses kartı var bilgisayara format atıp win7 64 bit ultimate yükledim. Ancak ses kartının driver win7 için uygun değil diyor. uyumluluğu xp sp 2/3 yaptım yine kabul etmedi. nette çok araştırdım yabancı forumlar dahil bir türlü çare bulamadım. Daha önce uyumluluğu xp sp2 yaptığımda yüklemişti win7 32 bitte ama 64 bitte yüklemiyor. bu sorunu nasıl çözerim yada ses kartı tavsiyesinde bulunabilir misiniz rica etsem.

Üstte arkadaşın verdiği yeri dene, creative driverları veriyor hele W7 için ohoo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 4.1 kurulum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.