Şimdi Ara

Creative Sound Blaster ZXR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Artık bilgisayarımdan pek müzik dinlemediğim için sistemimde takılı olan Creative Sound Blaster ZXR kartımı sadece 450TLye satıyorum. (artık analog-plak-stereo takılıcam)

Müzik dinlemek için bu karttan daha iyi bulabileceğiniz Asus Xonar Essence STX II var onunda fiyatı 1000liraya yakın, yinede oyunlarda ve filmlerde bu kart daha üstün!

İstanbul içinde elden satış tercihimdir. Havale öncelikli kargo ödemeli isteyen olursa anlaşabiliriz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Creative Sound Blaster ZXR Creative Sound Blaster ZXR Creative Sound Blaster ZXR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyran -- 7 Şubat 2015; 1:06:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 450 bedava müthiş fiyat ben satmaktan vazgeçtim evladiyelik bi ses kartı iyi satışlar

Eyvallah sizede iyi satışlar...
    @doganmeric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 10 Şubat 2015; 2:00:09 >

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • 475TLye sanalpazardan yeni sahibine ulaşmıştır. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim!

Orijinalden alıntı: okyran

Artık bilgisayarımdan pek müzik dinlemediğim için sistemimde takılı olan Creative Sound Blaster ZXR kartımı sadece 450TLye satıyorum. (artık analog-plak-stereo takılıcam)

Müzik dinlemek için bu karttan daha iyi bulabileceğiniz Asus Xonar Essence STX II var onunda fiyatı 1000liraya yakın, yinede oyunlarda ve filmlerde bu kart daha üstün!

İstanbul içinde elden satış tercihimdir. Havale öncelikli kargo ödemeli isteyen olursa anlaşabiliriz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Creative Sound Blaster ZXR Creative Sound Blaster ZXR Creative Sound Blaster ZXR

Hemen hemen tüm ses kartlarını (SB Zx, ASUS Xonar D2X, ROG Xonar Phoebus, Audigy2Zs,X-Fi Titanium Fatal1ty Professional ve Elite Pro) kullanmış ve dinlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim.

Yazılımı en stabil fakat en fakir olan Z serisi kartları, ayrıca ZxR'ın ses olarak Z ve Zx'den bariz farkedilebilir bir üstünlüğü kesinlikle yok. Prof anlamda müzikle uğraşmıyorsanız ZxR'a verilen para tamamen boşa zaten, ikinci karta gerek kalmıyor. Asus Xonar Essence STX II zaten ZxR'dan daha iyi bir kart, ZxR sadece oyunda daha üstün STX II'den. Creative'in TITANIUM HD kartıyla kıyaslanabilir bir kart STX II, şuan kullandığım TITANIUM HD hem yazılımsal olarak hemde müzik oyun ve filmlerde Z serisinden çok daha iyi ve çok çok daha kaliteli ses veriyor. CMSS-3D api'siyle zaten farkını ve üstünlüğünü oyunlarda bariz ortaya koyuyor X-fi chip'i.

Analog giriş ve stereo en iyi müzik performansını verir zaten, tabiiki iyi bileşenlerle birlikte ve buna kablo bile dahil diyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.