Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage vs. Logitech G430 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Bütçem doğrultusunda iki model arasında kaldım. Biri Creative'in Blaster Tactic 3D Rage modeli, diğeri ise Logitech'in G430 modeli. Sizce hangisini almalıyım? Hangi kulaklığı tavsiye edersiniz?

Teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: smlchn

100 kere sorsalar 100 kere Logitech g430 derim. Bu fiyatlarda daha kaliteli Steelseries modelleri var. Ya da imkanın varsa g930 al, EFSANE kulaklıktır kendisi.

Aslında alacağım kulaklığın seviyesini biraz daha yükselttim. Şimdide Siberia V2 Frost Blue ile G930 arasında kaldım.

Orijinalden alıntı: By_57

quote:

100 kere sorsalar 100 kere Logitech g430 derim. Bu fiyatlarda daha kaliteli Steelseries modelleri var. Ya da imkanın varsa g930 al, EFSANE kulaklıktır kendisi.

Aslında alacağım kulaklığın seviyesini biraz daha yükselttim. Şimdide Siberia V2 Frost Blue ile G930 arasında kaldım.

İkisi de efsane kulaklıklar siberia v2 çok revaçta bu aralar ama logitech g930 süper alet ve de kablosuz. Fiyat farkı da var baya bi (200 liracık) ama logitech g930 hocam

quote:

Orijinalden alıntı: By_57

quote:

İkisi de efsane kulaklıklar siberia v2 çok revaçta bu aralar ama logitech g930 süper alet ve de kablosuz. Fiyat farkı da var baya bi (200 liracık) ama logitech g930 hocam

Amazon'dan satın alacağım. Fiyatları aynı.

• yukarı
  • Hocam kullanıma göre değişir. Siberia 'da ses kartı portable özelliği var G930 da sanırım portable değil bunu araştırabilirsiniz. Dediğim gibi kullanıma göre tercih yapın. Eğer benim gibi rahatınıza düşkün biriyseniz elinize Logitech F710 (kablosuzdur kendisi) gamepadinizi alıp arkanıza yaslanıp, afedersiniz gere gere oynamayı seviyosanız G930 dan iyisi şamda kayısı. Hele bir de koltuğunuz rahatsa ayağın tekini koltuğun kenarına doğru koyup soğuk kolanızı lıkır lıkır içerken oyun oynamayı seviyorsanız... Hey gidi günler heyyy.
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle tactic 3d rage öneriyorum ikisinide kullanmış birisi olarak.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.