Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
40.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşlar alalı 2 yıl oldu, 2 yıl sonuna deneyimlerini anlatayım. Kulaklığın kafa bandı 2 yerden kırıldı, kafaya takılamaz hale geldi ve kumandasından full ses yapınca bozuk ses vermeye başladı. Araştırmalarım sonucu şunu farkettim ki sadece kafa bandı kırılan benim değilmiş birçok kullanıcının kırılmış zaten ilk aldığımda malzeme kaltiesinin çok kötü olduğunu anlamısdım.

Benimki de an itibari ile kırıldı.

Aynen benim de birkaç ay önce sol kulaklık kırıldı. Çok zayıf bir malzemesi var. Vatana götüreceğim büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecekler ama denemekte yarar var.

Bu kulaklık işinin piri Turtle Beach kulaklıklar bile ucuz çin malı plastikten yapılıp kırılıyormuş. Gaming kulaklıklar ile oyuncuları iyi sömürüyor firmalar, helal.

• Benim daha önce bir kere kırıldı Vatan Bilgisayar'a götürdüm 1 hafta içinde yenisini verdiler. Ama bugün 2. kulaklık da aynı yerden kırıldı - ki hiçbir güç uygulamamış olmama rağmen. Kırılan bölüm Tactic 3D Sigma'da metal olduğu için sorun olmuyor ama Alpha'yı plastik yapmayı uygun görmüşler neden bilmiyorum. Yakın zamanda götürüp para iadesi istemeyi düşünüyorum. Aslında güzel kulaklık ama ikidir böyle sorun çıkarması hiç hoş değil.
  • beyler benim kulaklık 1 tarafı kırıldı plastik yerinden simdi öteki taraf da kırıldı vatana götürsem yenisini verirler mi ya da hediye çeki vs. ? bide bu ses kartının bazen temassızlık yapıyor herhalde ses gidiyor cıkarıp takınca usb yi düzeliyor o da sorunlu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahaha58 -- 26 Eylül 2014; 20:06:18 >
  • g230 a yönelmeyin ses kalitesi çok kötü alpha ses kalitesi olarak 3-4 kat daha iyidir dikkatli kullanımda kırılma meydana gelmez
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 9 Ekim 2014; 17:20:06 >
  • bugün elime alpha modeli ula?ty. yorumlary abarty buluyordum ben iyi kullanyrym falan diyordum.

ama harbiden malzeme yok lan. 5 liralyk kulaklykta ki malzeme yok. bildi?in plastik durdu?u yerde bile etkile?imle kyrylabilir.

ke?ke 20 lira daha fazla verip rage alsaymy?ym elim titreye titreye kulakly?y koyuyorum. paranoyak etti bu lanet kulaklyk

edit : bu mesajy yazdyktan 1 ay sonra kyryldy dü?ünün artyk ben bile dokunmadan kyrabildiysem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 2 Şubat 2016; 12:06:54 >
  • Bende seninle aynı fikirdeyim, kulaklığı takerken çıkarırken masaya bırakırken hep yavaş yavaş başına bir iş gelecekmiş gibi narin narin kullanıyorum :D azıcık bir zorlama yada hor kullanmaya kulaklık tırtlayacak gibi duruyor ve en çok gıçık olduğum yeri kablosu sürekli kıvrılıp duruyor 2-3 günde bir kulaklığı çıkartıp kabloyu düzelticem diye uğraşıyorum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Bende seninle aynı fikirdeyim, kulaklığı takerken çıkarırken masaya bırakırken hep yavaş yavaş başına bir iş gelecekmiş gibi narin narin kullanıyorum :D azıcık bir zorlama yada hor kullanmaya kulaklık tırtlayacak gibi duruyor ve en çok gıçık olduğum yeri kablosu sürekli kıvrılıp duruyor 2-3 günde bir kulaklığı çıkartıp kabloyu düzelticem diye uğraşıyorum:D

ben valla 30 liralık creative ep630 kullanmaya başladım. 2 gün kullanıp kenara attım, giden 130 liraya acıyorum.

dışarı acayip ses veriyor hoparlörden farkı yok.
  • bu kulaklığı aldım ben 1 ay içinde kablosu koptu bıraktım öyle... meşguldüm o sıralarda uğraşamadım..

bunu yapmamın bir yolu varmıdır koptuğu yer ; pcye bağlanmadan kabloların ikiye ayrıldığı noktadan sonrası..
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    servisle görüşün bence hatta kutudan boyle cıktı vs diyip degistirebilirdiniz belkide daha hızlı davransaydınız

bende rage olan modeli var
    hiç narin degil
    çok yüklenmedim ama nazikte davranmıyorum kopacak gibide durmuyor sanırım epey malzeme farkı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Bende seninle aynı fikirdeyim, kulaklığı takerken çıkarırken masaya bırakırken hep yavaş yavaş başına bir iş gelecekmiş gibi narin narin kullanıyorum :D azıcık bir zorlama yada hor kullanmaya kulaklık tırtlayacak gibi duruyor ve en çok gıçık olduğum yeri kablosu sürekli kıvrılıp duruyor 2-3 günde bir kulaklığı çıkartıp kabloyu düzelticem diye uğraşıyorum:D

ben valla 30 liralık creative ep630 kullanmaya başladım. 2 gün kullanıp kenara attım, giden 130 liraya acıyorum.

dışarı acayip ses veriyor hoparlörden farkı yok.

dışarı verdiği sese değil içeri aldığı sese bakıcaksın. Bence 130 liralık bir kulaklığa göre çok iyi bir yalıtımı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

bu kulaklığı aldım ben 1 ay içinde kablosu koptu bıraktım öyle... meşguldüm o sıralarda uğraşamadım..

bunu yapmamın bir yolu varmıdır koptuğu yer ; pcye bağlanmadan kabloların ikiye ayrıldığı noktadan sonrası..

lehim yapma bilgin varsa kulaklığı sök parçala hoparlörünü 2 tane lehim tutuyor zaten sonrasını anlayıp kendin halledersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

quote:

bu kulaklığı aldım ben 1 ay içinde kablosu koptu bıraktım öyle... meşguldüm o sıralarda uğraşamadım..

lehim yapma bilgin varsa kulaklığı sök parçala hoparlörünü 2 tane lehim tutuyor zaten sonrasını anlayıp kendin halledersin

kopan kablo kulaklığın içinde değil ama.

mesela kablo şöyle gidiyor sonunda 2ye bölünüp mic ve hoparlor girişi için çıkış veriyor benimkinin yeşil uçlu yeri kopuk şöyle izah edeyim
    . _____
    .--------------------
    . (burada da kablo uzamalı ama yok işte yani kabloyu açıp uzatıp bi hoparlör ucu bağlasak olur mu)

çok zorladım grafik için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

quote:

kopan kablo kulaklığın içinde değil ama.

mesela kablo şöyle gidiyor sonunda 2ye bölünüp mic ve hoparlor girişi için çıkış veriyor benimkinin yeşil uçlu yeri kopuk şöyle izah edeyim
    . _____
    .--------------------
    . (burada da kablo uzamalı ama yok işte yani kabloyu açıp uzatıp bi hoparlör ucu bağlasak olur mu)

çok zorladım grafik için

olur olur sikinti cikmaz ama cizirti yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bendede aynı kulaklık var epey oluyor alalım fakat bunu PS4 sistemim üzerinde multiplayer olarak oynarken mikrofonu ve stereo ses alabilme özelliğini nasıl kullanabilirim? Stereo derken oyun içi seslerin kulaklıktan gelmesinden bahsetmiyorum.Sadece chat sesi gelecek fakat mono olarak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilpaclili -- 5 Şubat 2015; 9:35:23 >
  • Arkadaşlar 150-200 TL arası PS3, PS4 ve PC'de kullanmak üzere bu kulaklığı veya Creative'in diğer modellerini önerir misiniz? (Rage, Fury vs.) Cevaplayabilirseniz birkaç tane de sorum var.
    1-Konsol için Alpha ve Creative'in benzer modelleri tavsiye ediliyor. Bu model ses kartlı bir modelmiş. Ama PS3'te USB bağlantısından oyun içi ses alamıyormuşuz, dolayısıyla ses kartını kullanamıyoruz anladığım kadarıyla. Sadece monitörün ses çıkışından 3.5mm jakı kullanarak ses alsam sesteki kalitede bir değişiklik olur mu acaba? Analog çıkış ile sanal surround sesini alabilir miyiz yoksa USB'den mi ses almak gerekli sanal surround için?

2- Ses kartı olan veya olmayan modellerde PS3 veya PS4 için ses kalitesinde bir fark olur mu? Daha çok konsolda kullanmayı düşünüyorum, konsol performansı iyi olan bir model önerirseniz sevinirim.

3- Yukardaki model haricinde max bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı acaba? 150 TL'ye yakın olursa daha iyi olur.

4-3.5 mm jaktan surround ses (sanal surround) alabiliyor muyuz acaba? Eğer olmuyorsa PS3 veya PS4 için pahalı olmayan kulaklıkları kullansak ne gibi bir fark olur? Ya da pahalı headsetleri USB ile PS3'te kullanabilmenin yolu var mıdır? Sorulara cevap verirseniz çok sevinirim.

• Soundblaster kesınlıkle almayın. Uzun süre kulagınzda kaldıgı zaman başınıza üst bolgeden baskı yapıyor. ve sacınıza o sacma eğik baskılı hale sokuyor ve yamuk bir kafanız olmuş oluyor ^.^
    ayrıyetten. kafanızın tepesi ağrımaya başlıyor. Steel series markaları daha cok onerırım. Lastıklı oldugu ıcın kafanızı agrıtmıyor
  • Allah kahretsin böyle kulaklığı,malzeme kalitesi en dandik Çin mallarında bile yoktur,
  • Kulaklığın para eden tarafı kaliteli olan ses kartı,şuan kulak için kulaklığım var bu ses kartıyla kullanıyorum

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık
    Yapıştırdığım yer yine gevşedi şuan bu halde,
  • Arkadaşlar bu kulaklarin Mikrofonlarindan nereden bulabilirim? Elime bi adet sound blaster 3d alpha gectide mikrofonu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.