Bildirim
CREATIVE Sound Blaster Recon3D Fatality Pro Ses Kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Recon serisi kartların yorumları çok iyi değildi ve bu sebeple önerilmiyorlardı. Eğer ses kartını oyun ve film için düşünüyorsanız creative sb x yada Asus pheobus rog bakınız. Bu arada müzik de önemli derseniz Asus tercih edin derim. Asus müzikal anlamda Creative'den daha başarılıdır.
Bunun dışında 5.1 olayıyla işim olmaz ben müzik için ses kartı arıyorum derseniz USB dac araştırın.
Bir de elinizde Logitech 506 gibi 200-300 liralık klasik bilgisayar hoparlörü varsa bu kadar yüksek fiyatlı ses kartlarına bakmayın. Çünkü nihai sesi hoparlörler üretecek ve onların kalitesinde bir ses alacaksınız. Bu tarz hoparlörler için Asus Xonar dsx tarzı kartlar yeterli olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncu55
Recon serisi kartların yorumları çok iyi değildi ve bu sebeple önerilmiyorlardı. Eğer ses kartını oyun ve film için düşünüyorsanız creative sb x yada Asus pheobus rog bakınız. Bu arada müzik de önemli derseniz Asus tercih edin derim. Asus müzikal anlamda Creative'den daha başarılıdır.
Bunun dışında 5.1 olayıyla işim olmaz ben müzik için ses kartı arıyorum derseniz USB dac araştırın.
Bir de elinizde Logitech 506 gibi 200-300 liralık klasik bilgisayar hoparlörü varsa bu kadar yüksek fiyatlı ses kartlarına bakmayın. Çünkü nihai sesi hoparlörler üretecek ve onların kalitesinde bir ses alacaksınız. Bu tarz hoparlörler için Asus Xonar dsx tarzı kartlar yeterli olacaktır.
Simdi bende z5500 var asus rog serisinde optik çıkış yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Champion kullanicisi olarak gayet tatminkar diyebilirim.
Asus'ta optik ses çıkışı var. Normal kulaklık çıkışı gibi olan birisi optik ses çıkışı oluyor. Bunun için kutuda küçük bir aparat oluyor. O aparatı optik kablonun ucuna takıp öyle ses kartına takıyorsunuz.
Bu aparat Alttaki linkte spdif adaptor olarak belirtilmiş.
https://www.asus.com/Sound/ROG_Xonar_Phoebus/specifications/
Recon 3d fatality aldım gayet memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X