Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Evo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kulaklığı alıcamda bunda ses kartı usb şeklinde mi yoksa kulaklığın içinde entegre halinde mi bunu bilen var mı ?

• Dkan7 kullanıcısına yanıt
    ses kartı kulaklığı içinde entegre şeklinde diye biliyorum
  • http://www.gameekstra.com/Creative-Sound-Blaster-Evo-Usb-Gaming-Kulaklik-Ses-Kartli,PR-3971.html

Var - tümleşik

entegre

Aynı fiyata g430 var ona da bak bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elicalith -- 29 Nisan 2014; 0:26:55 >
  • evo zxr kullanan var mı?
  • Arkadaşlar,Oyun için bu kulaklığı almayı düşünüyorum.Gördüğüme gore uzerınde mıkrofon yok.Varsa ben bilmiyorum.Oyuncu kulaklıgı oldugunu varsayarak vardır mutlaka.Sizce bu fıyat aralıgında alınmalımıdır ? G430 ile karşlılaştırdıgımızda aralarındakı farklar nelerdir ?

Ve son olarak ses kalıtesı nasıl ve mıkrofonundan net ses iletişimi kurabilirmiyiz ?
  • Başkan ben aldım bunu gayet iyi kulaklığın üzerinde mikrofon ve sesler çok net bir şekilde gidiyor. Ses kalitesi bence gayet iyi ayarları yapınca hiç bir sıkıntısı kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Sound Blaster AE-5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dkan7

Başkan ben aldım bunu gayet iyi kulaklığın üzerinde mikrofon ve sesler çok net bir şekilde gidiyor. Ses kalitesi bence gayet iyi ayarları yapınca hiç bir sıkıntısı kalmıyor.

Hocam ben daha ust modelı olan soundblaster zxr modelını almaya karar verdim.O sanırım cok daha ıyıdır.Yolda musıc dınlerken felan nasıl duruyor.Aslında sokakta böyle kulaklık kullanmam ama sormam istedim.
  • Valla o daha süper bir cihaz ki daha büyük kulakların baya rahat eder. Sokakta hiç kullanmadım ama kötü durcağını sanmıyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.