Şimdi Ara

creative,sony,philips,iriver????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bi mp çalar almak istiorum fakat kararsız kaldım.seçenklerm sony a-1000 philips 1620 creative zen neeon 5 gb ve iriver h10..aslında tercihim daa dğrusu gönlmden geçen iriver h10 fkat 600 ytl civarı olan fiyatı bu mp3 çaları almamı engellio bu yzden diğer üçü arasında bir değerlenderme yaparsanız gerçkten çok yardımcı olursunuz bna şmdiden saolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_josef -- 15 Haziran 2006; 22:28:03 >

• ben geçen hafta neeon aldm bu seçenekler arasından. hepsi burdada 350. sony 415. fiyat da etkili oldu. player dan memnunum.
  • daha detaylı yorumlarını yazablrmisin yni şarjı ne kdr gdio ses kalitesi nasıl bnun gbi ya da sorun çıkarttı mı fln
  • ne tarz müzik dinliyosun? Arkadaşım da var bu alet. Yüklerim ya da varsa senin istediğin tarzı deneme şansım olur.
  • çoğunlukla rock metal
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_josef

daha detaylı yorumlarını yazablrmisin yni şarjı ne kdr gdio ses kalitesi nasıl bnun gbi ya da sorun çıkarttı mı fln

ses kalitesi çok iyi 5 üzerinden 4-4,5. fakat çok yüksek değil. şarjı zaten en önemli özelliklerinden 19 saat gidiyor dendi, 1 hafta oldu hala kullanıyorum. sorun çıkartmadı sadece yandaki arama tuşu ya da tekerleği can sıkıcı. a dan z ye kadar ayrı folder lara ayırırsan arşivi, 5gblık mp3te kaybolmaz rahat edersin. folder lara bölmen ve hepsini playliste tanımlamanla şarkılar arasındaki bekleme süresi hiç abartmıyorum, 30 sn.den 1-2 sn.ye düşecektir. zaten klavuzunda gördüm "bir klasörde en fazla 50 şarkı olsun" yazıyordu. onun dışında çok ufak şirin ve estetik ama ekranı biraz küçük. artist ismi yazmıyo, şarkı ismi yazıyo. hepsinde radyo var, radyosuzunu al update ederiz. sorcaın bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 16 Haziran 2006; 23:50:38 >

• yorumların için çok saol fakat aklımda hala bazı şeyler çelişio mesela sony a 1000 hla kafamı karıştırıo eer kullandıysan ya da kullanan bi tanıdığın varsa bu ikisni kıyaslayablrmsn??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony hoparlörler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sony NW-A1000 var ses kalitesi çok iyi ,şarjı baya bi gidio ayrıca artis link özelliği falan var
  • sony nw a-1000'i kesinlikle tavsiye ederim özellikle arşivcilik özelliğin varsa sana daha bi gaz veriyo. diğer özellikleri zaten çok iyi ses olsun şarjı olsun gayet güzel. ben de metal dinliyorum çok memnunum yanına bir de sennheiser cx-300 aldım süper oldu.
    şu arşiv özelliğine deyineyim. sonic stage cp 4.0 programı aslında iyi bir program değil ama eğer arşivlemeyi seviyorsan parçalarının id tagleri doğru düzgün ise sscp ile daha da iyi oluyor track no ları falan buluyor albüm kapaklarını buluyor kendi. benim 47 gb arşivim var şu anda 27 gb civarı tam olarak editli herşeyiyle
    diğer seçeneklerdeki mp3 playerleri kullanmadım bilmiyorum ama philips alma bence mp3 player piyasasında şu anda sony, creative, i-pod ve i-river dışındaki ürünlere pek güvenmiyorum.

• ony-a1000 öneririm ben memnunummmmmm
  • yorumlarınız için çok saolun ancak dün bi arkadaşımdan ipod video 30 gb ın doğubankta 450 ytl olduğunu duydum sizce ipod alınır mı yani çıkarttığı sorunlar falan malum ve bu fiyat ne kadar gerçekçidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_josef

yorumların için çok saol fakat aklımda hala bazı şeyler çelişio mesela sony a 1000 hla kafamı karıştırıo eer kullandıysan ya da kullanan bi tanıdığın varsa bu ikisni kıyaslayablrmsn??

ya bence kafana takma o kadar. bu fiyat aralığında yazdğn mp3 playerlar 3 aşşaı 5 yukarı aynı kalite. hangisinin tipi hoşuna gittyse hangisine ısındysan onu al. ben baya araştrdm uğraştım. bin tane topiğe yazdm ama şimdi anlıyorumki bu kadar kasmaya gerek yokmuş. bu yazdklarının 3ünü de gönüül rahatlığıyla alabilrsin. benim 400 ytl vardı, a1000 de alabilirdim, 60ına cx300 340ına da zen neeon aldm. böyle bir hesap yaptm. sen de kendi hesabını yap ona göre kararını ver. zaten özelliklerini iyi-kötü yanlarını yazmış herkes. farklı birşey bulamazsn rahat ol yani al bunlardan kendine uygun olan birini

• @otorunogullari
    parana göre yapilabilecek en iyi kombinasyonlardan birini yapmissin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.