Şimdi Ara

Creative Ses Kartlarına Bir Türlü Isınamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana sanki bu ses kartlarının tercih edilme sebebi sırf yurtiçinde başka markalara erişimin çok da mümkün olmayışındanmış gibi geliyor. Özelliklerine bakıyorum, sırf kutu, sırf ambalaj, sırf yazılımsal concon, ama "hacı X-Fi SgSog2000'den daha iyisi yok tabii ki " yorumları gırla gidiyor.

Sahibinden.com veya GG.com'dan edinebileceğimizi varsayarak, yok mu yahu Creative'den aslında daha iyi olan ürünler. Auzentech'tir, Asus'tur falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretended -- 30 Ağustos 2010; 3:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

M-Audio varken diğerlerine laf düşmez.

Sadece müzik kullanımı için sana katılıyorum, fakat iş oyun ve filme gelince işin rengi değişiyor ve kullanımı amatörler için zor bir kart markası. Auzeni bir ara firebal.net getirmişti fakat şimdi getirmiyorlar malesef bir arada razer getirmişlerdi galiba, piyasada bir kaç sitede sadece asus marka ses kartları var. Büyük konuşmayayım ama creativenin rezilliklerinden sonra en iyisi olsa dahi sokmam evime onboard kullanırım daha iyi. kafam rahat olur bari. Gerçi yeri burası değil ama isteyen olursa bendeki auzen preludeyi satabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.