arkadaşlar 2 üründen birini almayı düşünüyorum hangisi daha kaliteli sizce? Ben sadece film,oyun için alıyorum bunu belirtiyim.
tavsiyem logitech olavaktır, creative'in alt segment ürünlerinde yüksek ses seviyelerinde bass, mid ve tizler ayrı frekanstan çalışmaya başlıyor ama logitechte böyle bir durum yok, önceliğinizin de oyun&film olduğunu ele alırsak gümbür gümbür bir bass sizi tatmin edecektir.
arkadaşlar çok bas seven biri değilim. hatta nefret ederim benim için sesdeki kalite önemli.Creative bu konuda daha mı iyi demek istiyorsunuz?
her iki ürünü de yeterince dinledim, creative logitechin yanında ne yazık ki daha sönük basslara sahip tiz ve mid kalitesi üstün ama sese yüklendiğinizde işin rengi tamamen değişiyor, eğer imkanınız varsa teknoloji marketlerde dinleyerek karar verin.
5 senedir Creative Inspire 5.1 kullanıyorum. Oyun ve filmlerde yeterli performansı veriyor, halen değiştirmeyi düşünmüyorum. Bozulana kadar kullanacağım Creative'i. Fiyatına göre performansı çok iyi bence. Logitech'in ses sistemlerini dinlemedim ama. Fikir olsun diye paylaşmak istedim. Ben memnunum Creative'den.