Şimdi Ara

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
33
Favori
43.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senol28

Arkadaslar ilk resimdeki sb pro studio yazan yerdeki Bas sekmesi bende aktif değil neden değil birde bilgisayarimi acip kapatinca ayarlarim bozuluyor cevaplarsaniz sevinirim ses sistemi logitech G51..

Arkadaşın yazdığı sorundan bendede var...Buradaki bas ve crossover sekmesi neden aktif değil...
  • one gun kullanıcısına yanıt
    Ordaki bass seçeneği sanırım kulaklıklarda ya da 2+1 sistemlerde aktif oluyor. Ben 5+1 kullanıyorum bende aktif değil mesela. Ama kulaklık bağlayınca aktifleşiyor. Sanırım ordaki bass seçeeği sadece hafif ses cihazları için yapılmış olabilir. Onun haricinde daha etkili ve doygun bass istiyorsanız ekolayzırdan açın çok daha tatmin edici sonuçlar alırsınız bass konusunda.
  • Cevap için teşekkür ederim...Dediğiniz gibi stereo ve kulaklık seçeneğinde aktif oluyor bas ve crossover sekmesi...
  • Benim de Zx kartım var kulube katılmak istiyorum. Ayrıca ayarlarda benim de bass aktif gözükmüyor.
    Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcat91

Benim de Zx kartım var kulube katılmak istiyorum. Ayrıca ayarlarda benim de bass aktif gözükmüyor.
    Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]

Ortadaki girişten bağlıyorsunuz değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Benim de Zx kartım var kulube katılmak istiyorum. Ayrıca ayarlarda benim de bass aktif gözükmüyor.

Ortadaki girişten bağlıyorsunuz değil mi ?

Evet murat bey. Yanında türkçe kılavuz çıktı zaten ona göre bağladım. Ayrıca benim ses sistemim üç çıkışlı. Şöyle diyeyim sol baştan ilk iki tane de kontrol paneli bağlı. sonraki yeşil siyah turuncu.

• badcat91 B kullanıcısına yanıt
    Hiç aktif olmadı mı ? Yoksa vardı da sonradan mı yok oldu ?

Yazılımı silip , bağlantıları söküp tekrar bağlayıp yazılımı tekrar yüklemeyi bir deneyiniz.
  • quote:

Evet murat bey. Yanında türkçe kılavuz çıktı zaten ona göre bağladım. Ayrıca benim ses sistemim üç çıkışlı. Şöyle diyeyim sol baştan ilk iki tane de kontrol paneli bağlı. sonraki yeşil siyah turuncu.

Bugün format attım bunu çözdüm, speakers bölümünden size uygun olanı seçin 5.1 kullanıyorsanız 5.1 , 2.1 kullanıyorsanız stereo direct seçmelisiniz. Doğruyu seçince aktif oluyor.
  • Arkadaşlar buna benzer birşeyi Dizüstü bilgisayar için nasıl alırız ? Çok imrendim size çok kalite bir ürün teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptantrojan

Arkadaşlar buna benzer birşeyi Dizüstü bilgisayar için nasıl alırız ? Çok imrendim size çok kalite bir ürün teşekkürler

Usb ' li olanı alırsın, gerçekten müzik dinleyen biriyseniz farkı hissetmemek imkansız. Daha önce dinlediklerin boş geliyor :)

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-x-fi-surround-51-harici-ses-karti.html#genel-bakis

Bu olabilir, yorumlarına bakınız ben denemedim.

Sound Blaster için bu daha iyi , bu ses kartına benzer özellikleri taşıyor.

http://www.sanalmarketim.com/creative-sound-blaster-omni-surround-51-usb-ses-karti/p_52381/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Mayıs 2015; 13:26:08 >

• Hocam çok Sağol çok yardımcısın şimdi mesela bende Logitech z506 ses sistemi var evde kullanıyorum onboard ses kartıyla normalin üstü bir ses alıyordum kalite olarak , bu ses kartlarlarında Thx özelliği olanlar var benim Thx ses almam ses kartımamı bağlı yoksa ses sistemine mi ? Ses Kartı sayesinde Thx ses alacaksam hemen alacağım 1 tane ses Kartı ses sisteminden pahalıya gelecek ama sıkıntı değil 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptantrojan

Hocam çok Sağol çok yardımcısın şimdi mesela bende Logitech z506 ses sistemi var evde kullanıyorum onboard ses kartıyla normalin üstü bir ses alıyordum kalite olarak , bu ses kartlarlarında Thx özelliği olanlar var benim Thx ses almam ses kartımamı bağlı yoksa ses sistemine mi ? Ses Kartı sayesinde Thx ses alacaksam hemen alacağım 1 tane ses Kartı ses sisteminden pahalıya gelecek ama sıkıntı değil 😂

THX bildiğim kadarıyla Logitech' in sunduğu birşey ama sen bunu tabiki ses kartıyla çok daha net ve güzel alırsın. Kıyaslaması çok komik olur hele laptop felansa :)

http://www.amazon.com/Creative-Performance-Headphone-Integrated-Microphone/dp/B00EZT7RE4/

Al seni hemen 70-80 lira kara sokalım, kargo dahil 80 $ ' a geliyor bu ürün buraya. Amazon rehberi için imzama bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

Bugün format attım bunu çözdüm, speakers bölümünden size uygun olanı seçin 5.1 kullanıyorsanız 5.1 , 2.1 kullanıyorsanız stereo direct seçmelisiniz. Doğruyu seçince aktif oluyor.

Sorunu çözdüm ama şöyle oldu speakers a alınca bass yine kapalı ama headphone da açık olsun gerekte yok hani öğrenci evindeyim apartman dairesi üst komşu ile papazım zaten :D Ama tekrar teşekkür ederim dediğiniz ayarlarla ile mükemmel ses aldım cihazdan. Külübe eklerseniz sevinirim Zx kullanıcısı olarak.

• Bass özelliğinin işe yaramadığını tespit ettim.

2.1 için güncel resimli anlatım ekledim, şuan çok temiz ses alıyorum.

Müsait zamanda da konudaki resimleri ufaltacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Mayıs 2015; 15:58:07 >
  • quote:

Bass özelliğinin işe yaramadığını tespit ettim.

2.1 için güncel resimli anlatım ekledim, şuan çok temiz ses alıyorum.

Müsait zamanda da konudaki resimleri ufaltacağım.

Ben ordaki bass seçeneğini hiç kullanmıyorum. Ekolayzırdan çok daha derin ve güçlü bass ayarlaması yapılabiliyor.
  • Valla arkadaşlar bu ses kartının kıymetini bilin, ses aşıkları da ne yapsın ne etsin alsın üst sınıf bir anakart aldmı özel ses yongası olmasına rağmen aralarda dağlar kadar fark var, ses yüksekliği, berraklığı, duymadığımız seslerin duyulması felan. Gerçekten muazzam bir ürün bu hele amazonda 56 dolara felan düşüp alması inanılmaz karlı. Takip edin daha ucuzunu bulamazsınız.

@execalibur

hocam resimlerini simage yaparsan sevinirim sayfa düzeni bozulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Mayıs 2015; 1:49:59 >
  • quote:

Valla arkadaşlar bu ses kartının kıymetini bilin, ses aşıkları da ne yapsın ne etsin alsın üst sınıf bir anakart aldmı özel ses yongası olmasına rağmen aralarda dağlar kadar fark var, ses yüksekliği, berraklığı, duymadığımız seslerin duyulması felan. Gerçekten muazzam bir ürün bu hele amazonda 56 dolara felan düşüp alması inanılmaz karlı. Takip edin daha ucuzunu bulamazsınız.

@execalibur

İnanır mısın ben blackfriday zamanından beri nerdeyse her gün bakıyorum yav bir kere bile 90 doların altına düşmedi her şey indirime giriyor ama bu ses kartı girmiyor indirime, bi girse 2 tane birden alıcam arkadaşlar için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 29 Mayıs 2015; 12:50:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Valla arkadaşlar bu ses kartının kıymetini bilin, ses aşıkları da ne yapsın ne etsin alsın üst sınıf bir anakart aldmı özel ses yongası olmasına rağmen aralarda dağlar kadar fark var, ses yüksekliği, berraklığı, duymadığımız seslerin duyulması felan. Gerçekten muazzam bir ürün bu hele amazonda 56 dolara felan düşüp alması inanılmaz karlı. Takip edin daha ucuzunu bulamazsınız.

@execalibur

İnanır mısın ben blackfriday zamanından beri nerdeyse her gün bakıyorum yav bir kere bile 90 doların altına düşmedi her şey indirime giriyor ama bu ses kartı girmiyor indirime, bi girse 2 tane birden alıcam arkadaşlar için..

Hocam indirime girerse paylaşır mısınız?Ben de takipteyim bu ses kartını.Hem 75 doların altı olunca gümrük vergisinden de kurtuluyoruz dimi?

• Bir Acayip Adamm B kullanıcısına yanıt
    83 dolar civarının altında kurtuluyorsunuz imzamda amazon rehberi var lazım olursa bakınız.

• quote:

83 dolar civarının altında kurtuluyorsunuz imzamda amazon rehberi var lazım olursa bakınız.

Okuyorum emeginize saglik bu arada.
    Demek 83 dolara kadar musade oluyor fakat bu ses kartimiz icin yeterli degil.
    Bu karti almak istiyorum ilk amazon tecrübem olacak ama sizin gibi bir firsat yakalayamiyoruz henuz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.