Şimdi Ara

CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 25 Nisan 2007; 13:03:22 >

• Konu hakkında birşey söylecek yokmu?
  • UP
  • Bende kullandım bunu bir ara artık kullanmıyorum ama onboard kullanıyorum.Ses kartının ses kalitesi genel olarak güzel çevresel ses de iyi tekk eksiği tiz ayarının eq dan yapılması.onun dışında iyi bir kart.
  • Ses ayarlarında bas tiz ayarı yok ve directx varsayılan bağlantı noktası hızlandırması yok galiba. forumda konu oldu ama topiği bulamadım.
    bunlar audgy 2 value de var. audgy 1 ve üstü value olmayanlarda var, ayrıca 2. el eski livelerde bile var. Ama bunda yok.
  • Forumda arattım..Kullananlar iyi olduğunu söyledi bende aldım..Ses kalitesi güzl ama tiz çok gibi sanki bunun bas tiz nasıl ayalıcaz?
  • Bass için Speaker Settings'e gir ordan bass boost'a ben leveli %50 cutoff'u 100hzde kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ok..100 / %50 yaptım çok titriyor masa Senin ses sistemin ney?

Birde Eax Console'deki CMSS 3D yi ne yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 25 Nisan 2007; 17:44:12 >
  • Bass tiz ayarını ekolayzırdan yapacan ne yazıkki.CMSS 3D yi eğer tüm hoperlorlerden ses gelsin istyorsan stereo 2x yap.Bide system volume %85 wave ayrını %80lerde tut bence.
  • quote:

Forumda arattım..Kullananlar iyi olduğunu söyledi bende aldım..Ses kalitesi güzl ama tiz çok gibi sanki bunun bas tiz nasıl ayalıcaz?

basit bi bilgi:

herkese kendi malı güzeldir.

nedense bir kart alıp hemen benimkisi güzel yazıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Ok..100 / %50 yaptım çok titriyor masa Senin ses sistemin ney?

Birde Eax Console'deki CMSS 3D yi ne yaptın?

Benim sistem şu anda diana 4+1 sorma gitsin yani. 1-2 gün içinde inşallah z4 gelecek.

• Bendede 4.1 var..4+1 de idare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Bass tiz ayarını ekolayzırdan yapacan ne yazıkki.CMSS 3D yi eğer tüm hoperlorlerden ses gelsin istyorsan stereo 2x yap.Bide system volume %85 wave ayrını %80lerde tut bence.

Ayrın dediğin ne oluyor? Wawe %85 yaptımda diğer dediğini anlamadım..
  • Wave ayarı demek istemiştim system volume dedğimde ses kartnı açtığıda master volume kısmındaki ses seviyesi
  • Tamam şimdi anladım..Dediğini yaptım şimdi daha iyi oldu saol Birde daha hangi ayarları yapmalıyım..Yapmam gerekn bişeyler varmı? İngilizce olduğu için hepsini anlayamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 25 Nisan 2007; 20:39:54 >
  • İstersen artı olaraka bass management danbass redirectionı açabilirsin cross over frequency olarak da 10ohz yapabilirsin eğer beğenmessen kullanmaBence ses kartı ile ilgili ayarlar bu kadar sesin daha çıkmasını istiyorsan geri kalanı kullandığın media oynatıcısına kalmış
  •  CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT

Orayı nasıl açabilirim..Bende 4+1 sistem var ama subwofer ayarı açık değil nasıl açabilirim orayı

Subwofer var bende ama yok gözüküyor bu neden böyle ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 26 Nisan 2007; 10:51:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Orayı nasıl açabilirim..Bende 4+1 sistem var ama subwofer ayarı açık değil nasıl açabilirim orayı

Subwofer var bende ama yok gözüküyor bu neden böyle ki

Bu kullandığınız program ne?Bende live 5.1 var ama 16 bit bu programı kullanabilirmiyim?Evetse nerden bulabilirim?

• sanirim bu program sadece uygun donanim da calisiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaLadin_C

sanirim bu program sadece uygun donanim da calisiyor..

Evet audigy driver'ı olduğundan başka bir ses kartıyla çalışmaz ses açıp kapıyor ama denedim .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.