Şimdi Ara

CREATIVE SB AUDIGY aldım VİSTA yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT aldıum vista 32bit ultimate kullnıyorum..
    içinden vista driveri çıkmadı bende kendi sitesinden vista driveirini indrdim ancak yazılım gelmedi sadece driver..

muzşk dinlerken muzikte kesilmeler. Neroda dvd yazarken muzik dinlediğimde aşırı yavaşlık muzik sanki durcakmış gibi oluyo..bu sorun onboard kuualnırken de oyleydi saten bu sorunu aşmak için aldım ses akrtını ancak bunda ddaha çok yavaşlama ve kesilmeler oldu gene..

bu sorun onboard ses kartından dedim onun için ses kartı aldım demek ses kartında sorun yokmuş..o zaman sorun nerde neden divx izlerken seste takılmalar oluyo mp3 dinleyince muzikte kesilmeler oluyo hala anlamadım..
    bunun için xp ye mi doneceğim :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamope -- 7 Mayıs 2007; 23:50:33 >

• valla bende creative marka ses kartı alacam ama vista ile uyulu olmadığı için bekliyorum.... ama creative ne açıklama yapıyor nede driver çıkartıyo.
    asıl sorun da şu: vista, surround sesi xp'de ki gibi işlemiyormuş. daha farklı yöntem ve sürücüleri varmış... onun için de bu kesilmeleri yaşıyorsun...
    onboard'un en son sürücülerini yükle ve stereo olarak dinle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.