Şimdi Ara

creative mp3 player sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar elimde bir mp3 player var creative muvo. geçen gün tuhaf birşey oldu.

Sorun şu ; normalde xp ya da linux e taktığımda normal bir şekilde tanıdığı flash disk i xp salt okunur olarak tanımaya başladı... linux de öyle. ...format atmaya çalıştım onuda yapamadı mp3 player henüz daha 1 aylık. Böyle bi sorunla karşılaşan oldumu daha önce ? mp3 player ı bile çalıştıramaz oldum. bu konuda deneyimi ya da bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim...

kolay gelsin

• selam arkadaşlar

benim ki gibi bi sorunla karşılaşan hiç kimse yokmu...

en azından bi fikir
  • abicim

write protection ı aktif hale getirmiş olmalısın.menüleri karıştır bunu bulmayı dene.yani yazma silme koruması vardır cihazda.bi şekilde bunu aşmış olmalısın.

umarım yardımcı olmuştur.eğer bulamazsan senin için cihazın manual larını internetten indirip bir bakarım.
  • merhaba

ya bu ayarları değiştirmiş olmam mümkünmü bilemiyorum. Ama şu anda hiç açılmıyor. yani o ayarları düzeltmem için herhangi bir işlem yapabilmem için önce cihazı açabilmem lazım sanırım. ama hiç açılmıyor. mp3 player olarak kullanırken ; cihazı açtığımda açılıp hemen kapanıyor (pil yeni durumda).
    flash disk olarak kullanırken ise xp baya bi geç sürede tanıyor. (eskiden hemen tanırdı)... ve salt okunur olarak tanıyor. senin dediğin durumu yapmış olabilirim belki. Çünkü usb aygıtına takılı durumda iken birgün düğmesine bastığımı hatırlıyorum. ondan kilitlenmiş olabilirmi?
    ya yoksa garantisi varken servisemi götürsem

bu arada ilgin için teşekkür ederim kardeş ama şu manualleri biraz açabilirmisin bana tam olarak nasıl yapmam lasım.

tekrar teşekkür ederim ve kolay gelsin...

• aleti recovery moda almasını biliyorsan o şekilde acmayı dene.. bilmiyorsan pm at...

bir de muvo nun hangi modeli.. tx fm mi, muvo 2mi, muvo nx mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 6 Mart 2006; 1:26:46 >
  • merhabalar

tam olarak cihaz da creative muvo TX FM yazıor. sanırım modeli bu

recovery mod u bilmiyorum. kitapçığından inceledim ve bişiy yazmıyor...

pm nereye atılıyor. yani türkçe destek veren biryer varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemideb

merhabalar

tam olarak cihaz da creative muvo TX FM yazıor. sanırım modeli bu

recovery mod u bilmiyorum. kitapçığından inceledim ve bişiy yazmıyor...

pm nereye atılıyor. yani türkçe destek veren biryer varmı ?

ben ceviremiyecegim gercekten zamanım yok... asagida yazilanlari ingilizce bilen biriyle cevir ve uygula...pek turkce destek olmadı ama :) halledemezsen ilk vakit buldugumda asagidakileri anlatmaya calisirim...

1. Download the firmware update to your hard drive.
    2. Connect your player to your PC if it is not already connected.
    3. Double click the firmware upgrade file.
    4. When prompted to set your player in Recovery mode, disconnect your player from your PC.
    5. Remove the battery from the player, press and hold the Play button while connecting the player to the USB port.
    6. Continue to hold the Play button for about 10 seconds after your player is connected to the USB port.
    7. When the Find New Hardware dialog box appears on your PC screen, release the Play button.
    8. If this is the first time a player is installed as Player Recovery Device, Windows will find a Player Recovery Device (or USB Device), and prompt you for drivers. Click on No , and select Do not search. I will choose the driver to install. Windows will install the necessary drivers automatically.
    9. Double click on the downloaded firmware again to update the player's firmware.
    10. During the firmware update process, make sure to check the box next to Format Data Area under Download options.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya etrafımda pek çeviri yapabilecek birisi yok. neyse yinede teşekkür ederim...

kolay gelsin...
  • selam bende muvo 200 1 gb olanı var aynısı oldu bu konudawww.creative.com dan bir program indirmen yeterli program teri support tan gir dilsec ve dosya indirden indir yapamazsan heck_heroo.com@hotmail.com mail at yada gejnaster@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.