Tavsiye üzerine Conexant'tan Creative'in son model modemine terfi ettim, bir-iki aydir da kullaniyorum. Kartin arkasinda telefon jack girişi her nedense iptal edilmiş. Hadi o işi paralel kablo çekerek hallettik. internet hızından şikayetçi değilim. Ancak bir sorun var: Bağlantı bazen 30-40 saniyeliğine "duraksiyor", taskbar'daki yeşil bilgisayar ışıkları sonüyor ve açmak istediğim sayfa o halde donup kaliyor. Sonra birden, adeta tekrar "can geliyor" ve bağlantı canlanıyor. Açılan yeni sayfanın altındaki ibre hızla kaymaya başlıyor. Boyle anlamsiz bir sorunu modeminde yaşayan olduysa lütfen bana bir izahta bulunsun....
merhaba franko bende yaklasik 2 senedir Creative Modem Blaster USB DE5670 kullaniyorum. Soyledigin duraksama arada sira bendede oluyor ben iss olacagini dusunuyorum. yalniz modem blaster usb de5670 ten sonra ki modelinde sorun oldugunu teknik serviste calisan arkadastan duymustum.
Bende Modem Blaster V90 int. var.Modemle birlikte gelen cd'deki driver ile 98'de bazen,ME'da ise her zaman bağlantının kurulması sırasında kilitlenme oluyor.Senin sorunun driverdan da kaynaklanıyor olabilir,internetten driver güncellemen belki yararlı olabilir.Ama bu tür sorunlar creative arkadaşımın dediği gibi genelde iss'den kaynaklanır ki özellikle bağlantıdaki kararsızlıklar.Yine de öncelikle driverı güncellemen işe yarayabilir...
valla bende de modem blaster var arada donma olayı isslerden kaynaklanıyor bende de hat keserken çok bekliyo 10-15 sn donuyo ööle kesiliyo
Hat kesilme problemleri zaten ISS'lerin bize lütfu,o olmadan Dial-up olmuyor.Bağlantıyı kurduktan sonra 1-1.5 saat sonra donma oluyorsa o da ISS'nin hediyesidir.Bu sıralar ttnet de olayı iyice cozuttu.Bağlantıyı 33600'den yukarı kurmuyor.Şİmdi diyeceksiniz onunla hızın alakası yok.Ama o bağlanılan portun hızını gösterdiği için bariz bir hız düşüşü var.TTnet kullanan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.Yalnız ödül falan yok,ona göre... :)
ben de Creative Modem Blaster kullanıyorum.. maaşallah hiç bir sorunu yok..
Creative Modem Blaster kullanıcısıyım. Bağlantım da TTNET ve şu ana kadar 44bin küsür altında bağlandığım olmadı. Arasıra hattın duraksaması olayına da çok şükür şimdiye kadar rastlamadım. ama hat kesmelerde bir süre bekleme bende de mevcut. O da arkadaşların dediği gibi ISS'lerin halt yemesi büyük ihtimalle...