Şimdi Ara

|| Creative Inspire 5200 5+1'mi ? - Logitech x520 5+1'mi ? ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 129 YTL'YE Vatan Bilgisayar'dan Alınabilecek En İyi Ses Sistemi Hangisidir ?

21 Eylül 2006; 20:18:22

Şuan ilgilendiğim modeller;

Creative Inspire 5200 5+1 - 47 watt (142 ytl)
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=2565

Logitech x520 5+1 - 70 watt (172 ytl)
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=13705

Arkadaşlar sizce Creative'i mi almalıyım, yoksa üzerine biraz daha ekleyip Logitech'i mi almalıyım? (Eklemeyi düşünmüyodum ama watt olarak epey vark var..)Şuan ikisi arasında kaldım.. Sizce Logitech için değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 21 Eylül 2006; 20:23:09 >

• kotan 129 ytl ise OZAKİ DT500 DOTODOT 48W RMS 2.1 yada CREATİVE SBS 580 5.1 oldukca kaliteli (rakamlarına göre)ses veren sistemler ama limitini biraz daha aşarsan x-530 biraz daha çık yukarı mms460 40-50 ytl daha yüksel INCA 6800 5+1 110W (DTS mevcut)250-260 ytl civarı bence oldukça ii çünkü ben genelde uygun fiyatlıların en kalitelilerini araştırırım kaliteli sese önem veririm z5500 ü herkez biliyor 800 ytl verip onu almaktansa onun %50-60 seviyesinde bir kalite oranına sahip bir sistemi 150-200 ytl ye almak peşinde koşanlardanım yani benim için kalite/fiyat oranı önemlidir.Nacizane görüşlerim bunlar
  • z 5500 ü referans noktası 1 olarak kabul edersen kalite/ fiyat oranlamasında bu sana saydığım ürünlerde bu oran 3 lere çıkıyor(mms460 için konuşuyorum)
  • Vatan Computer'ın 129 Ytl lik çeki var elimde. Onu kullanmak için alıcam.. Üzerine para eklemek istemiyorum..
  • para ekle daha ii bişi al
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

para ekle daha ii bişi al

elimde 129 ytl vatan bilgisayar çeki var diyorum.. para ekleyemem.. kuruşum yok.. (yani vermek istemiyorum o kadar para ama napalım olsun bari 129 ytl'lik bişey) - ses sistemimiz yok demiyelim yani..
  • microlab olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

microlab olabilir

microlab ama ne model filan yok mu ?

Laf olsun diye tavsiyede bulunmayın lütfen.
  • mc 1800 iyi ama 129ytl yi aşar.Arkadaş microlab derken o fiyata kadar olan tüm modellerden bahsetmiştir.Philip alıyım falan deme sakın.2+1 5+1 home theatre hepsini dinledim microlabtan kötü.Microlab iyi bende mc 1800 ün bir değişik versiyonu var oldukça iyi.Ama tavsiyem denemeden alma.Ben ses sistemimi almadan benimkinden 2 kat daha yüksek watt gücüne sahip bir sistem dinledim sonra benimkini açıkcası diğeri kocamandı benimki ise küçük ama ses olarak benimki 2 kat daha iyiydi ben de onu aldım.Fiyatıda3 te 1 kadardı.Microlab genel olarak iyi tavsiye ederim.
  • creative inspire 5200 bulabiliyorsan alabilirsin ama zor sanki o fiyata.

• Yardımlarınız için teşekkürler.. Microlab'a da baktım ama pek gözüm tutmadı...

Şuan ilgilendiğim modeller;

Creative Inspire 5200 5+1 - 47 watt (142 ytl)
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=2565

Logitech x520 5+1 - 70 watt (172 ytl)
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=13705

Arkadaşlar sizce Creative'i mi almalıyım, yoksa üzerine biraz daha ekleyip Logitech'i mi almalıyım? (Eklemeyi düşünmüyodum ama watt olarak epey vark var..)Şuan ikisi arasında kaldım.. Sizce Logitech için değer mi ?

• 5200 ü sb live 5.1 kartla ile dinlemiştim.x-530 u da audigy value ses kartı ile dinlemiştim.Bana kalırsa 5200 işini çok güzel görür.Üstüne ekleyip x-530 almana gerek yok.
  • arkadaşlar bende burada bi soru sorucam inspireın mı basları daha tok yoksa logitechinmi yani hangisinde subdan daha kısa süre bas geliyo ben uzun basları sevmiyorum o yüzden sordum zannedersem bu dediğime üfleme diyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

arkadaşlar bende burada bi soru sorucam inspireın mı basları daha tok yoksa logitechinmi yani hangisinde subdan daha kısa süre bas geliyo ben uzun basları sevmiyorum o yüzden sordum zannedersem bu dediğime üfleme diyolar.

Bass konusunda Logitech üstüne yoktur bunu bilir bunu söylerim...
    Biraz da bu yüzden Logitech e kayıyo aklım..
  • x530 , 5200 ü her şartta ezer geçer.ikisini de çok iyi dinlemiş biri olarak söylüyorum.bass ise bass , tiz ise tiz(fdd2 titanium driverler ile tizler de çok iyi bence x530da).ayrıca distorsiyon olarak 5200 %50 den sonra distorsiyona girer.x530 ise %80 civarlarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_ersin

x530 , 5200 ü her şartta ezer geçer.ikisini de çok iyi dinlemiş biri olarak söylüyorum.bass ise bass , tiz ise tiz(fdd2 titanium driverler ile tizler de çok iyi bence x530da).ayrıca distorsiyon olarak 5200 %50 den sonra distorsiyona girer.x530 ise %80 civarlarında.

fenerli kardeşim. x-530 da titanium driverlar yoktur. ve fdd2 nin tiz e bir katkısı yoktur. tabi x-530 daki tizin inspire 5200 den aşağı kalır bir yanı yok orası ayrı.

alınacaksa üstüne biraz daha koyup x-530 alınmalı. ses çıkış gücünü bir kenara koy. sadece bass gücü farkı bile aradaki fiyat farkına değer.
  • x530 al, inspire serisinden nefret ediyorum şahsen.
  • şimdi arkadaşlar mesela bende onboard 8 kanal ses kartı var realtek acl 850 x-530 alsak power dvd veya windvd gibi programlar ac-3 sesi çözebiliyormu yoksa ekstradan decoder a gerek varmı? birde mesela dvd player a bağladık bende voxline var ondanda 5.1 ses almak mümkünmü bu kolonla.
  • Creative Inspire 5200 5+1 - 47 watt serisini şu an kullanıyorum, normal ölçülerde güzel bir sistem, ama benim tam istediğim kalitede değil, biraz bass'a yüklenince sesi boğmaya başlıyor, ama bu arada sesin kalitesini belirliyen donanımda önemli....
  • valla bi creative ağşığıdım ama inspire serisinin 4400 5200 6600 ünü kullandım ve malesef 6600 biraz iyidi ama basslarda başarısız bi seri! bence hiç düşünme ve 530 al kardeş...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.