Şimdi Ara

|| Creative Inspire 5200 5+1'mi ? - Logitech x520 5+1'mi ? || (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma sakıncası yoksa eğer sizlere birşey sormak ist,iyorum 2 tane spaker arasın da kaldım 1 tanesi creative t6060 5+1 insipre bi tanesi de logitech x530 5+1 bu sistemlerin arasın da kaldım spker olarak 2 sinden 1 risini alalcam ama sizce hangisini alyım hangisini önerirsiniz bana yardım olursanı sevinirim :( bir konu da kakrsızlık kalmaktan hiç hoşlanmıyorum :(
  • Arkadaşlar Nacizane deneyimlerime dayanarak diyorumki bu sınıfta kesinlikle Logitech X-530 diyorum bence gerekirse üzerine biraz para koyun ama mutlaka logitech alın creative artık logitech e yenildi. herkezinde bunu kabul etmesi lazım....
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=13705

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19849

arkadaşlar spekerlar bunlar isterseni bir bakın ,stersen,i yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler :-)
  • x-530 u al ev arkadaşımda var bu sistem çok net çıkarıyo sesi
  • microlabı gözün tutmaz ama kulağın tutar başka birşey demiyorum.4 yıldır kullanıyorum hala ilk günkü kadar seviyorum.Arkadaşım bak bu dediğin markaları lütfen aynı seste ve aynı ayarlarda aynı şarkıyla dinle sonra istersen alma microlab.Kalitesi konusunda şüphelerin varsa sitesine gir ve google den araştır.Bu marka başka işlere de el attıyor ve kullanıcı yorumları çok iyi.Pc kasa klavye mause mesela
  • arkadaşlar herşey için teşekkürler
    yanlız size birşey daha soracam benim ses kartım audigy2zs modeli profesynel ses kartı ve bu se kartıyla sizce logitech x530 dan nasıl ses ala bilirim ses kartım için de olarak
    yardım larınız için teşekkürler
  • logitech baslarda iyide o üst modeller.Logitechin baslarının çok rahatsız edici ve gürültülü olduğunu duydum.Microlaba bakın
  • Gecenlerde 5.1 almak icin gittim bilgisayarcıya. Israrla Ozaki DT650 onerdi. Gerek fiyat olarak daha iyiydi ve gerekse sesinin Logitec x530 ve Creative 5200 kadar hatta daha cıktıgını soyledi. Aldım eve geldim kurdum, goruntusu cok guzel gibi geldi once. Ama iscilikten sınıfta kaldı diyebilirim. Sese gelince o kadar abartılan ve yere goge sıgdırılamayan sistemden adam gibi ses alamadım. (Fiyatı 134 YTL bu arada) Sonra goturdum degistirmek icin, ama adamlar satarken o kadar dil dokuyorlar oniki saat sonra begenmedim diyorum orjinali getirdim diyorum ama yok nuh diyor peygamber demiyor pasam. Neyse sıkı bir kavgadan sonra daha once dinledigim X530 da karar kıldım ve biraz daha uzerine ekleyip aldım. Simdi hem gonlum hem de kulaklarım rahat. Bunu su nedenle anlatıyorum ses sistemi alırken gercekten dikkat etmek gerekiyor. Ses ozelliklerinin yanısıra satıcı ile daha sonrası muhabbetler icinde onemli. Ama Ucret biraz yuksek derseniz (164 YTL) o zaman Inspire 5200 derim... (145 YTL)
  • adam oyle yapmış kasmak istemiş.Hakkını almışsın memnunsan hayırlı olsun.Ama microlaba da bi baksaydın.
  • ben creative almıştım hemen ertesi gün iade ettim bass full açıkken sesi sonuna kdr açtığında ses boğuluyodu sonra iade edip logitech x530 aldım şimdi çok memnunum hatta bikaç arkadaşımada tavsiye ettim ve aldırlar onlarda çok memnunlar creative e göre dah pahalıdır ama kullandığı teknoloji ile sesi daha berrak verebilmektedir performans bakımından creative e göre hissedilir derecede kuvvetlidir kesinlikle x530 logitech başkalarını düşünmek yersizz ztn
  • mms 460
  • slm millet benim arkadaşım ses kartı lacakmış ses sitemi x530 logitech sizce ne almasını önerirsiniz ses kartı olarak hem yüksek hem de netn ses ala bilmesi için yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • bass olarak microlab logitechden hem istatistik veri,hemde performans olarak daha üstündür.Tercih de herzaman sizindir.Bence alırken görüntüye pek aldanmayın.
  • Bende Creative İnspire 4400 4+1 var bende vala ben çok memnunum bence sen creative 5200 5+1'i al...Creative iyidir.
  • o ses kartınla microlap sper gider.Gerçekten daha önce dinlememiş olanlar microlabı dinleyince şaşırıyorar.Paranın hakkını microlab verir.200 ytl ye logitech almaktansa biraz daha para ver ve microlab x4d al dehşet birşeydir.yada mc serisine bak
  • Bunu aldım..;

|| Creative Inspire 5200 5+1'mi ? - Logitech x520 5+1'mi ? ||

• nasıl arkadaşım yormlarını yaz.Daha önce 2+1 microlab dinlemedim ama muhakkak iyidir.Görüntü de sper bu arada hayrlı olsun.Gülegüle kullan

• Sesi sonuna kadar açsam dahi bassda boğulma olmuyor.
    Tizler desen öyle.
    + 47 watt / sadece subwooferin değerini (watt) henüz öğrenemedim..
    Şimdilik memnunum..

Edit: Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 1 Ekim 2006; 3:04:16 >
  • ben söylyeyim.28W Woofer/ 9Wx2 Satellite çok güzel bir seçim umarım hep memnun kalırsın hayırlı olsun.Bak microlabın çok iyi bir hometheatrenı isiteyeceksin 2 yıl içinde ben istiyorum da.H-500
  • Soru ile sonuç pek uyuşmamış ama hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.