Şimdi Ara

Creative I-Trigue 5600 5+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. İçinizde bunu kullanan varmı. Fiyatı 410-430 arasında değişiyo. Biraz pahalı geldi bana. Almaya değermi...

• Aman sakıııın o sistem sırf reklam olsun diye cıkartılmıştır yani o fiyata kesinlikle daha iyileri bulunabilir (0 Megaworks yanında DivX player ile carrefourda 459ytl düşün artık)
  • i-trigue'lerin ses kalitesi çok çok iyidir , piyasadaki pek çok 5.1 kadar ses çıkış gücü ve kuvvetli basları yoktur ama multimedya speakerlar için alabileceğin en temiz seslerden biridir ama illa i-trigue diyorsan 2.1 al çünkü müzik için ideal ; 5.1 istiyorsan müzikten çok oyun , film vs için istiyorsundur ki o zaman aynı fiyata başka alternatifler de var
  • Bilgisayara takacam bu sistemi... Oyun, film, müzik için alınacak. Ve kalite benim için çok önemli. Eğer kalitesi için değecek bir sistemse alırım. Ama daha kaliteli, yani ses kalitesi daha iyi olan ses sistemi varsa önerin lütfen...
  • bu sistemi alan kesim daha cok sesi cok fazla açmayacak yada settende bu performansı beklemeyecek kesim olmalı,bose marka süper kaliteli az cıkışlı setlere verilen milyarlık değerler göz önünde bulundurulursa bu set için 300-400 normaldir,cunku gerçkten cok kaliteli setler yapıolar,trigule lerin her modeli birbirinden güzel,bu seti dinlemedim ama seslerin cok berrak ve kaliteli olduguna eminim
  • Ses şiddeti olarak neyi kastediyosun. Yani sesi yükselttiğimde bass da boğulmalar, patlamalar olurmu. Ne kadar şiddetten bahsediyosunuz. Ben apartmanda oturuyom zaten aşırı derecede yüksek açamam. Bu ses şiddeti ölçülerinide hiç bilmem
  • yani bu setten öyle evi sallayacak,deprem yaratacak etki bekleme,gerçketn kalite bekliyorsan bu seti al.yoksa bu fiyata megaworks alıp apartmanı kaliteyi bozmadan yıkabilirsin(5600 kadar kaliteli olmasada)
    quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Ses şiddeti olarak neyi kastediyosun. Yani sesi yükselttiğimde bass da boğulmalar, patlamalar olurmu. Ne kadar şiddetten bahsediyosunuz. Ben apartmanda oturuyom zaten aşırı derecede yüksek açamam. Bu ses şiddeti ölçülerinide hiç bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaa sen bunu yazdın benim içime kurt düştü şimdi yaaw
    quote:

Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*

Aman sakıııın o sistem sırf reklam olsun diye cıkartılmıştır yani o fiyata kesinlikle daha iyileri bulunabilir (0 Megaworks yanında DivX player ile carrefourda 459ytl düşün artık)

• megaworks ile trigue serilerini aslında kıyaslamak çok doğru değil. komşuları rahatsız etmiyecek seviyede '' müzik'' dinlerken trigue mutlaka daha üstündür. metrocity teknosada kurulmuş sistemi var gidip bir dinleyin baya güzel. ama dvd için bence bass gücü yüksek bişey alınmalı.
  • Bass gücü hangisinin daha iyi ?
  • bildiğim ses sistemleri bass gücü seviyeleri. (küçükten -büyüğe doğru bildiğim sıralama)
    inspire 4400-inspire 5200-x530-jazz9941-megaworks-z5300-jazz9940-gigaworks-z5500
    trigue serilerini o kadar iyi bilmiyorum ama inspire5200 ile x-530 arasında bir yerde olduğunu tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 8 Ocak 2006 14:13:38 >
  • i-trigue ile megaworks arasını kastetmiştim
  • megaworks bas gücü olarak elbette de üstün i-trigue'den ancak apartmanda oturuyorsan belli bir seviyeye kadar sesi açamıyacaksın zaten ve bu seviyeye kadar tatmin edici baslar alabilirsin bizzat deneyip gördüm ve ses gerçekten kaliteli ama yüreğini hoplatan baslar alamazsın ve son seviyelerde bozulmalar olabilir ancak zaten bu setin amacı bangır bangır ses dinlemek değil , i-trigue 5600'ü hiç sonlamadım ancak duyduğum orta seviyede ses çok iyiydi 3600'ü ise sonladım ve hiçbir bozulma yoktu ancak daha önce bu forumda kullanan bir arkadaş 5600'ün son seviyelerde bozulma yaptığını söylüyordu
  • Yani megaworks un bass ı daha iyi. Ama ses fazla açılmayacaksa i-trigue daha iyi öyle mi yani...
  • evet aynen öyle. daha çok müzik dinliyeceksen trigue alınabilir. ama dvd de arasıra ( patlama sahnelerinde ) çıkan basslar seni memnun etmeyebilir. trigue lerle uzun süre başın ağrımadan müzik dinliyebilirsin komşuları rahatsız etmeyecek ses seviyesinde bence trigue en iyilerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 8 Ocak 2006 14:45:47 >
  • Daha çok oyun oynayacağım. Ve biliyorsun oyunlarda bass çok önemli... Çok kararsız kaldım yaa... 420 YTL verdikten sonra memnun kalamamak çok kötü. Önerebileceğiniz başka birşey varmı peki. Uydu hoparlörlü istiyorum yalnız
  • z5300-megaworks ten hangisini bulursan kap. jazz9941 de düşünebilirsin ama ses kartın iyi değilse tizlerde sıkıntın olabilir ( okuduğum yorumlar bunu gösteriyor ben kullanmadım) biraz daha ucuza kaçıp x-530 da alabilirsin. oda hem tiz emde bass oknusunda seni tatmin eder. ( ama hiçbiri z5300 veya megaworks kadar memnun edemez ) megaworks veya z5300 ü ikinci el bulabilirsin. garantisi ile almaya dikkat et.
  • bu cok normal,biri orta seviye bir set(5600) diğeri üst seviye bir set(megaworks),6600gt ile 6800ultra yı karşılaştırmak gibi.birinde 24w bass gücü varken diğerinde 75w,hesabı sen yap

@tibi,ewet trigue megaworks ten daha kalitelidir ama cıkış gücü bakımından bayagı aşagıda.ben olsam megaworks alırdım,cunku evim ses açmaya müsait
    quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Yani megaworks un bass ı daha iyi. Ama ses fazla açılmayacaksa i-trigue daha iyi öyle mi yani...
  • quote:

Ben apartmanda oturuyom zaten aşırı derecede yüksek açamam. Bu ses şiddeti ölçülerinide hiç bilmem

bu arkadaş bunu yazınca bende trigue önerdim.ama bencede megaworks yani triguenin 3-4 katı güçlü ses verir. kalitedende pek ödün vermez. yani sesi çok açtığında kuru gürültü dinlemezzsin. ben olsam megaworks alırdım
  • Hitboy arkadaş 5.1 de i trigue almamanı bende öneriyorum. Aynı sub a 5 hoparlör bağlamışlar. 2.1 leri ise harika. 5.1 diyorsan ya mega ya da Z 5500 almanı öneririm. Bir de i trigue l3800 modelini yakında çıkaracak onu da creativenin sitesinden incelemeni tavsiye ediyorum. Birde altec in 400-500 YTL arası 2.1 thx sertifikalı modeli var oda çok kaliteli hem oyun hemde müzikte kaliteli seslere sahip.6021 modeli thx sertifikalı değil ama mükemmel sesi var resminide koyuyorum. Gerçekten kaliteli setler. İtriguenin 5.1 setinden daha kaliteli ve güçlü oldukları kanaatindeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.