Şimdi Ara

CREATİVE HOPARLÖR ÇALIŞMIYOR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a benim hoparlörün kablolarını birbirine eksiksiz takıyorum hoparlörün ışığı yanıyor fakat hiç bir ses alamıyorum :( hoparlör markası creative a300 2+1 . Realtek sitesinden driver indirmeye çalıştım sanırım indirdim ama ne yapıcam onları nasıl kullanıcam hiç bir fikrim yok :D bir de cevap olarak 'ses kapalıdır' gibi şeyler yazmayın hepsine baktım :D Yardım edebilecek biri var mıı ?



  • Bu arada denetim masası/donanım ve sesten baktım high definition audio aygıtı yazıyo bir de 32 bit driverları indirmiştim birileri yardım edebilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: liveyourlife33

    S.a benim hoparlörün kablolarını birbirine eksiksiz takıyorum hoparlörün ışığı yanıyor fakat hiç bir ses alamıyorum :( hoparlör markası creative a300 2+1 . Realtek sitesinden driver indirmeye çalıştım sanırım indirdim ama ne yapıcam onları nasıl kullanıcam hiç bir fikrim yok :D bir de cevap olarak 'ses kapalıdır' gibi şeyler yazmayın hepsine baktım :D Yardım edebilecek biri var mıı ?

    Bi ses sistemini mp3,telefon vb. bişeye takıp dene belki o bozuk
  • ses sistemini taktığın yere kulaklık, normal pc stereo hoparlorleri bağlayınca ses geliyormu.
    Arkadaşın ddeiği gibi sessistemini evde bulunan kulaklık çıkışı olan, radyo, mp3çalar, kulaklık çıkışı olan nevarsa teyp. takınca sesgelecekmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.