Şimdi Ara

creative gigaworks T20 i nasıl bilirsiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrbb arkadaslar.Arabama yeni ve farklı bir sistem deniyecegim yakın zamanda.Soyle ki; aracım mp3 calmıyor bunun için kendi mp3 playerimi ana unıte olarak dusundum.Ve bunu da portatıif hoparlorlerle birleştiricem.Elimde JBL on tour hoparlor var sesi gercekten bu sınıftakı belki de en iyisidir bilenler bilir.BUndan bir tane daha alıp bagaj kapagına yerlestırıcem.(2 si birlikte toplam 12 watt RMS ve pille çalısıyor olması ve de cok sık tasarımları benım için cok onemliydi)Gelelim on hoparlorlere; bunun için de creative gigaworks T20 1.1 modeli düşünüyorum.BUnları on koltukların altına koyucam ve invertorle cakmak girisinden 12-220 V cevırıcısıyle beslicem.Ve mp3 playerımı da piile calısan kalıtelı bır cep anfisiyle desteklicem..Evet dusuncem bu.Benim sizden ogrenmek ve duymak istedigim bu creative T20 nin performansı nsldır.1.1 sistemler iiçinde en paalılarından biri olması benı kalıtesi konusunda heveslendırdı acaba gercekte nsldır anfisi yok uzerinde degişik bir sistem denemişler.Bu sistemi dusunmemın bır diger nedeni de ztn sub olmaması cunku koycak yer yok bagaja da koyamam bu sekilde mınımum yer kaplıması ıcın dusundum..Degerli yorumlarınız için simdiden tskler..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd49242

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medxr13 -- 17 Haziran 2008; 20:46:55 >

• Klipsch Promedia Ultra 2.0
    Bose companion 2

bu ikisinden birini seç bence
  • dur bi arastırıım onları..
  • Yüzbaşım, t20 aldınmı yorum varmı _?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    creative zen mi? cowon d2 mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.