Şimdi Ara

Creative Gigaworks T-20 kısa inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Albümlere para vermekten yetiştiremiyorum. Korsan ve internetten müzik dinlemiyorum desem yalan olur ama çok dinlediğim sanatçılar ve beğendiğim albümleri emeğe duyduğum saygıdan almak zorunluluğunda hissediyorum kendimi. Malum ülkemizin ekonomik şartları izin vermiyor her beğendiğimiz albümü almaya.


    Ayda 10 tl vererek yasal olarak istedigin hemen hemen butun sarkilari yuksek kalitede dinleyebilirsin. Ustelik ilk bir ayi bedava denemek icin.

    https://www.spotify.com/tr/

    Aego M guzel alet, ama acikcasi fiyat performans oranina vurursak olayi t20 den iyisi yok.. Alipta beni tamamen mutlu eden, iste budur parasinin karsiligini fazlasiyle veren bir alet olarak goruyorum t20 yi. Kullanmiyorum genede masamda duruyor su anda, cok seviyorum cunku.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 27 Aralık 2013; 23:25:39 >




  • Ben de Vatandan almıştım bugün teslim alıp kurdum.Normalde z5500 bağlı ses kartına, bunu da 3,5 mm çıkış çoklayıcıyla yeşil çıkışa ekledim. Z5500 müzik konusunda başarısız olduğunu biliyordum o yüzden t 20 yi aldım, ama z5500ün bu kadar saçma ses çıkardığını şarkılar çalarken setler arası geçiş yaparak farkettim.Böyle bir fark olamaz Bass konusunda boyutuna göre şaşırtıyor gerçekten,alırken hiç beklentim yoktu aslında ama o küçük sürücülerden o bass nasıl çıkıyor anlamadımDaha düşük frekansa inmek istediğimde z5500 ün sağ sol uydularını iptal edip sesi t20 den alıyorum aynı zamanda subwoofer da aktif olunca gayet güzel sonuç aldım bass eksiğim de olmadı böylece.Beni gibi sadece müzik dinlemek için alternatif arayanlara rahatlıkla önerebilirim bu seti




  • Beyler yeri değil farkındayım ama işi bilen adamların burada muhabbet ettiğini gördüm.

    Kısaca söyleyeyim Z5500ü satıp audio engine bx8 d2 almak istiyorum. Sizce nasıl yaparım iyi olur mu müzik için? Ya da z'ye twetter bağlasam bana baya güzel olur mu?
  • Aryel kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim elimdeki Flac parçalarla + T20 ile müzik dinlemek resmen mest ediyor beni :) gören duyan herkes şaşırıyor bu ses bu ufacık şeydenmi geliyor diye :)
  • Hocam bx8 e bakmıştım bir aralar ama stüdio için uygun olcağını düşünüyorum. Audioengine a5+ bir inceleyin derim.

    Altuntepe2 arkadaşım sevindim keyif aldığına.böyle bir şeye ben vesile olduysam gurur duyarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aryel kullanıcısına yanıt
    İnşaallah İst'da bulurum test edebileceğim biryer. a5+ için bildiğiniz yer var mı acaba ikisini de test edebileceğim ya da sadece a5+?
  • İzmirliyim ama sizin için araştırırım 😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aryel kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Sizden haber bekliyor olacağım.. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir düzine uç cihazdan sonra T20 aldım ve bunca yıl müzik dinlemiyormuşum.

    THX550 bunlara çok yakın ama 2.0 sistemde müzik dinlemek gerçekten farklıymış. Stereodan kulaklarım kendinden geçti resmen. Tizler de efsane bu arada..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.