Şimdi Ara

Creative Gigaworks G500 5.1 Ses Sistemi SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Setin uyduları hiç yere inmemiştir ve alındığı günden bu yanadır duvarda asılı şekilde kullanılmıştır.Exa faturalıdır fakat garantisi bitmiştir.Kutusu mevcuttur

Aşağıda ayrıntılı fotorafları mevcuttur,subwoofer yerde olduğu için uydular kadar kusursuz değil sonuçta 3 yıllık sistem.

FİYAT : 275 TL'dir.

Ümraniye ve Kadıköy Bölgesinden teslim edebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bass Boost -- 22 Şubat 2013; 22:47:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bundan tam 3 sene önce forumdan garantilisini 200 tlye almıştım. Tabi o zamanlar z5500 kampanyaları deli gibi yapıyordu ve fiyatı 400-500 liralar civarındaydı. Z5500 ün düşük fiyatı nedeniyle g500 de dip fiyatlardan satılıyordu. Gerçekten çok kaliteli bir sistem . 300 liraya daha iyisi olmaz sanırım. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

Bundan tam 3 sene önce forumdan garantilisini 200 tlye almıştım. Tabi o zamanlar z5500 kampanyaları deli gibi yapıyordu ve fiyatı 400-500 liralar civarındaydı. Z5500 ün düşük fiyatı nedeniyle g500 de dip fiyatlardan satılıyordu. Gerçekten çok kaliteli bir sistem . 300 liraya daha iyisi olmaz sanırım. Hayırlı satışlar.

Bunun gibi setler üstünden seneler geçdikce değer kaybedeceğine değeri artıyor bence,5 6 sene önce THX550 alıp yıllarca kullandıktan sonra aldığım fiyattan çok rahat bir şekilde satılmıştı
    Parası yeten Z5500 almalı,z5500 alamıyorsanız bu ayardaki setler kesinlikle birçok kişiyi tatmin edecektir,hem ses hem kalite açısından. Teşekkürler ayrıca

• takipteyim
  • bu paraya ben s750 aldım 31.12.2012 de hemde forumdan... bu paraya daha iyisi çok iddaalı olmuş... isteyen aratabilir...
  • S750 en son 350 TL ye bir ilan vardı onunda arka kanallarından biri sorunluydu,300e S750 varsa denemek isterim hep merak etmişimdir

• THX 550 bundan daha iyi bir sistemdi 5-6 yıl kullandım THX 500'yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g500 de z5500 de kullandım thx 550 denedım test ettım bır sıralama yapmak gerekse z5500 g500 ve thx550 derdım..Watt degerlerı bazen yanıltıcı olabılıyor g500 harıka bır ses ve bass a sahıp z5500 kadar tatminkar olabiliyor...Bence kaçırılmamalı artık zor bulunur olması da göz önüne alındığında alan arkadasa sımdıden hayırlı ugurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGiNsEnGI

g500 de z5500 de kullandım thx 550 denedım test ettım bır sıralama yapmak gerekse z5500 g500 ve thx550 derdım..Watt degerlerı bazen yanıltıcı olabılıyor g500 harıka bır ses ve bass a sahıp z5500 kadar tatminkar olabiliyor...Bence kaçırılmamalı artık zor bulunur olması da göz önüne alındığında alan arkadasa sımdıden hayırlı ugurlu olsun

Ben de 3 Yıl kadar THX550 kullandım,ardından bunu kullanmaya başladım ikisi de Creativenin orta direkteki en iyi ses sistemleri,bence G500'ün bassları thx550ye göre daha yumuşak ki bana hitap edende bu,herkesin farklı beklentileri var,yine aynı şekilde kimine z5500 hitap eder (maddiyatı es geçerek söylüyorum) kimine bu,kulak zevki sonuçta

• 6,5 senedir kullanmaktaydım bir gün olsun pişman olmadım... alana şimdiden hayırlı olsun.

zamanında 350 tl almıştım ne günlerdi
  • Sistem Tarafımdan alınmıştır,İki taraf içinde hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.