Şimdi Ara

Creative G500 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 aydır hiç bir şey olmadan dinlediğim g500 bu aralar kafayı kırdı durup dururken subdan tık diye ses gelip sistem kapanıyor arkasındaki güç kablosunu çıkartıyorum 5 saniye sonra gene tık diye gelip 2 saniye fln lambası yanıyor sonra kabloyu takıp sistemi açınca ses geliyor sebebi nedir acaba garantiye vermem gerekiyormu?

• rolesinde problemvar ya role değişicek yada bi yöntem vardı üstüne mıknatısmı ne koyuyolardı bazı serilerinde böle sorun çıkıyo g500 ün servise yolla istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 14 Mart 2009; 16:56:41 >
  • usta yanlız şöle bişi var mp4 ümdan dinlerken hiç birşey olmuyor pc ye bağlayınca 15 20 dk da atıyor voltajlardanda olabilirmi acaba aşırı yük den fln
    şimdi servisede vermek istemiyorum durduk yere
  • mp4 dede kapandı dediğin gibi rölesinde sorun var gaiba vericem artık garantiye
  • bütün cihazlarda yapar hocam role sesi o sorun orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 14 Mart 2009; 17:52:02 >
  • usta sağolsun sorunu çözdüm kablo komidinin altında imiş ezilmiş biraz değiştirdim kabloyu çözüldü tek yardım ederdin teşekkür ederim yardımlarının için
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzsen

usta sağolsun sorunu çözdüm kablo komidinin altında imiş ezilmiş biraz değiştirdim kabloyu çözüldü tek yardım ederdin teşekkür ederim yardımlarının için

sorunu çözmene sevindim önemli değil hocam ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.