Şimdi Ara

Creative Ep430 alsammı? yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada da 20 ytl ye Creative Ep430 kulak içi satılıyor indirim yapmışlar. Basslı şarkılar dinliyorm mp3 çalarımda microsoft zune, bass konusunda çıkışı iyi peki bu kulaklık benim isteklerimi karşılarmı. house rap r&b trance şarkılar dinlemekteyim benim isteklerime karşılık verirmi. idğer sitelerde 50 lira flnken burda 20 lira olunca yararlanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım.

• ep-430 kulakiçi değil
    ep-630 kulakiçi şimdide ona vereceğin paraya git çöp kutusu al daha iyi
  • Sen nasıl EP-630a bu şekilde hitap ediyorsun kafam almıyor doğrusu..Heralde kullandığın kulaklık 1milyarlık bişey ?...Lütfen saçma yorumlarla yanlış bilgiler vermeyin..Kardeş EP-630 20liraya olmaz sahtedir o yada kullanılmış..En Ucuzu 45tir onun...Eğer 50 lira verebilirsen 630 süperdir
  • arkadaş ep 430 demiş zaten nasıl okuyorsunuz yazılanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

arkadaş ep 430 demiş zaten nasıl okuyorsunuz yazılanları

Okuduğum doğru... 2. arkadaş EP-630 hakkında kötü bi yorum yapmış bende ona katılmadığımı söyledim...Dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexiach -- 30 Ocak 2010; 3:38:51 >
  • Arkadaşa cevap vermek dışında her şey yapılmış burda
  • Al dostum tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım direk al cx serisinden kurtul creative yle filan uğraşma sennheiser cx serisi seni fazlasıyla paklar bende de cx300 ii var müthiş bir ürün. cx 200 ii de güzel o da var bende bassları cx300 ii ye göre daha fazla.
  • Dogru diyorsun da sonucta cx200 70 TL'lik bi ürün. Ep-430 ise 35 TL. İkisi fiyat bakımından birbirinden ayrı kulvardalar. Ep-430 fiyatına göre alınacak bi ürün.
    quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

arkadaşım direk al cx serisinden kurtul creative yle filan uğraşma sennheiser cx serisi seni fazlasıyla paklar bende de cx300 ii var müthiş bir ürün. cx 200 ii de güzel o da var bende bassları cx300 ii ye göre daha fazla.
  • Muhtemelen alacağınızı almışsınızdır ama benim gibi tekrar araştıracaklar olursa almasını tavsiye ederim 20 TL'ye aldım
    kulakiçine silikonunu ayarlayıp tam oturttunuz mu hem dışardaki ses yalıtımı süper oluyor hem de muhteşem ses veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

Muhtemelen alacağınızı almışsınızdır ama benim gibi tekrar araştıracaklar olursa almasını tavsiye ederim 20 TL'ye aldım
    kulakiçine silikonunu ayarlayıp tam oturttunuz mu hem dışardaki ses yalıtımı süper oluyor hem de muhteşem ses veriyor...

Böylece 1 yıl sonundaki enflasyonu da öğrenmiş olduk. 35'den 20'ye düşmüş. İyi düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 14 Aralık 2010; 23:58:24 >
  • ŞUAN VATANBİLGİSAYARDA 23 TL.EP630 KULLANDİM BOZDUM GECEN 7 TL YE SKYPALL DİYE Bİ KULAKLİK ALDİM ONUNDA KULAKLİGİN TEKİ KOPTU AMA EP630 COK KRAL SES VERİYORDU.BENDE CREATİVE NOMAD MUVO2 4GB MP3 CALAR VARDİ 1,5 SENE YÜKSEK SESLE DİNLEYİNCE DAYANAMDİ LAR TABİ.SİMDİ ESKİSİ KADAR SIK MUZİK DİNLEMİYORUM,İŞTEN EVE GİDERKEN BENİ İDARE EDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

ep-430 kulakiçi değil
    ep-630 kulakiçi şimdide ona vereceğin paraya git çöp kutusu al daha iyi

ep-430 kulak içi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

arkadaşım direk al cx serisinden kurtul creative yle filan uğraşma sennheiser cx serisi seni fazlasıyla paklar bende de cx300 ii var müthiş bir ürün. cx 200 ii de güzel o da var bende bassları cx300 ii ye göre daha fazla.

• ep-430 kötü bi kulaklık halen arada kullanıyorum. telefonumdaki kulaklık daha kaliteli.
    -tiz ve baslar kısık seslerde iyi,ama sesi çtığımızda baslar boğularak yoğun tizli bi ses veriyo kafa s.....yo yani alma boşver... ben ep-430 alırken arkadaşada 30 liralık sony kulakiçi kulaklık almıştık onun sesini dinledim ep-430 aldığıma pişman oldum...
  • şu anda hb da 9,8 tl
  • ben de ep430 aldım.Malesef pek beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 25 Eylül 2011; 3:08:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

Muhtemelen alacağınızı almışsınızdır ama benim gibi tekrar araştıracaklar olursa almasını tavsiye ederim 20 TL'ye aldım

Böylece 1 yıl sonundaki enflasyonu da öğrenmiş olduk. 35'den 20'ye düşmüş. İyi düşmüş.

al sana 4 yıl sonraki enflasyon teknosa kargo dahil 6,90 TL

• Konuyu hortlatacam ama 70 tl lik kulaklık 200 TL olmus cx 300. Büyüyor gibi görünsekte paramiz baya bi değer kaybetmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Laa naptin sen 7 sene gecti ahahahha

Ben baya zengin oldum beats falan aldim 2 tane hemde bi solo var bide urbetas var hahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.