Şimdi Ara

Creative EP 630 vs Sennheiser CX 300 (yarı iem kulaklıklar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
0
Favori
23.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok arkadaşın almakta kararsız kaldığı kulaklıklar bunlar. 2 kulaklığıda dinlemiş olan arkadaş varsa ve ayrıntılı açıklarsa çok yararlı olacaktır. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 1 Aralık 2006; 20:37:24 >

• suana kadar 2sını karsılastıran arkadas cıkmadı henuz. ne sanstır cx300 kullanan bırı ep630 hıc deneme fırsatı bulamamıs nede ep630 kullanan cx300 deneme fırsatı bulmus. en yakın zamanda ınsallah bırı yazar ve son noktayı koyar.

ama ayrı ayrı 2 kulaklıkta ıncelendı. ep630nın cx300 gore "+" jackın altın kaplama olması ve fıyatının 10-15ytl daha ucuz olması. ses bakımından 2sıde bırbırıne cok yakın denıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 23 Eylül 2006; 23:15:35 >
  • bende bunu bekliyorum arkadaşlar valla incelemelerin hepsini okudum nasıl oldugunu bilmiyorum ama
  • bunu biz de istiyoruz da sanırım kimse aynı tip olduğu için sanırım satın almak istemiyor,ama en azından bi yerlerde deneme şansınız olursa düşüncelerinizi paylaşın bu soruyu merak eden birsürü kimse var
  • bazı arkadaslarda hem ıpod hemde ZV:M var. 2sının barız farkları ortada ama kımse cx300 ve ep630 da sarkı dınleyım karsılastırmamıs olması gercekten sansızlık(hemde buyuk bır sansızlık).
  • beyler ben denemedim ama ep630 cx300 dan daha iyi gibime geliyo..araştırmalarıma göre...ben olsam ep630 alırım
  • bende dinlemedim ikisini birden ama bence cx300 daha iyi gibi.
  • valla arkadaşlar maalesef cx300 bulamadık.. en sonunda mystical'la yüzsüzlük edip de metan'da denicez herhalde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

valla arkadaşlar maalesef cx300 bulamadık.. en sonunda mystical'la yüzsüzlük edip de metan'da denicez herhalde..

cok ıyı olur arkadasım yeterkı karsılastıralım su kulaklıkları ve forumdakı arkadaslara yon gosterelım. herkes merak edıyordur bunu. suan bıle 2 farklı gorus cıktı.
  • Ya ben de merak ediyorum farklarını. Ankara'da kullanan olmadığına göre ödünç istabul'a size mi yollasam kulaklığı nasılsa kullanmıyorum artık
  • satsana madem kullanmıyorsan
  • ben kullandım 2 ay kadar, ama yine de kafa kafaya tokuşturup karşılaştırmak daha iyi olur kanısındayım.. gerçi büyük fark varsa anlarım da, ufak farkları anlamak çok zor olur.. en azından ie4'le ep630 karşılaştırması olucak ama.. bakalım aynı mıdır bu aletler, nedir durum onu anlıycaz..
  • evet aslında cok guzel olur karşıalştırılması ben almak istiyorum mesela ama cx300 ep 630 gore daha pahalı

sanal marketimde cx 300 gümüş 30 euro+kdv iken
    ep630 28,5 dolar+ kdv yani aralarında ortalama fark 20 ytl kadar bu fark değermi yani sonucta bu kulaklıkar 50 ile 70 milyon yani fiyat performans oranı olarak diyorum yani 20 ytl için demiyorum. Özellikle bu aradaki farkı eger cx300 performansı fazla olarak veriyorsa onu almak daha mantıklı olacaktır ama kimsenin bilgisi olmadığından beklemekteyiz neyse yardımcı olacak herkese tşk ederim
  • Birçok defa bunu tartıştık ancak tekrar açıklayabilirim elbette.. Cx 300 herkese hitap edecek bir kulaklık değil.. İnsanların müzik zevkleri birbirinden çok farklı.. Eğer müziği ritmini duyarak yalın ve abartısız bir şeklide hiç bir enstrumanı kaçırmdan(neredeyse) dinlemek istiyorsanız elbette en iyi seçenek cx 300.. Ancak abartılı bass lardan ve tempolu parçalardan hoşlanıyorsanız ep 360 daha iyi bir seçenek sayılabilir.. Kısaca müzik zevkinize göre bu tercihi yapın.. İnsanların görüşleri 2. planda olsun..

Saygılar..
  • ben cx-300 aldim 5 gun once metandan. ama kulaklarim alisik olmadigi icin rahatsiz oldu alisamadim biturlu, simdi um-1 aliyorum cx-300 lerim satilik duyduk duymadik demeyin :) um-1 de gelince ikisi arasindaki farklari yazarim buraya,
  • EXcom_Zkko

dostum bu pazar günü nasılsa kopacak dananın kuyruğu
  • @cem2004_34
    valla doğru söylüyorsun üşengeçlikten koyamadım bi türlü 2.el kısmına

@mystical
    of biz Ankara'larda gece gündüz çalışalım sürünelim siz kulaklıkları çarpıştırın

@aderici
    um1 gelince ben biraz daha fazla rahatsızlık yaşadım cx300 e göre. Ama içinde 1 hafta sonra alışırsın yazıyor gerçekten alışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuguruk -- 23 Eylül 2006; 17:57:00 >
  • Bu westone da iyi kazandı bu dh den
  • @MyStİCaL

cx300 olsaydı daha makbule geçerdi ama, kopartıcaz yine kuyruğu..

@yilmaz196

westone yapar artık bi güzellik..
  • yok mu arkadaşlar şole cx300 le ep 630 resimli karşılastırma yapabilecek biri ?
    kararsız
    arkadaslara yardım edelim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.