Şimdi Ara

Creative EP-630 mu Yoksa MX-460 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony S615-F mp3 cihazım var.Orjinal kulaklığı 1 ay falan dayandı geçenlerde bozuldu.Jack içinden kablo koptu. Yeni bir kulaklık alacağım şuan için kafamda iki model var. Birisi Creative EP-630 diğeri ise MX-460 . Aradaığım özellikler arasında kablosunun asimetrik olması özelliği önemli. Fakat creative böle değilmiş. Ama creative i ses olarak çok övüyorlar. Sizce hangisini alayım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Sony S615-F mp3 cihazım var.Orjinal kulaklığı 1 ay falan dayandı geçenlerde bozuldu.Jack içinden kablo koptu. Yeni bir kulaklık alacağım şuan için kafamda iki model var. Birisi Creative EP-630 diğeri ise MX-460 . Aradaığım özellikler arasında kablosunun asimetrik olması özelliği önemli. Fakat creative böle değilmiş. Ama creative i ses olarak çok övüyorlar. Sizce hangisini alayım ?

eğer evde kullancaksan yalıtım önemli değilse mx-460 ama daha çok dışarıda kullanacaksan ep-630 öneririm bende 8 aydır ep-630 kullanıyorum ve kaliteli kulaklık en azından ben memnunum
  • ep630 öneririm mx200 le karşılaştırırsak çok daha iyi ses kalitesine ve daha güçlü basa sahip ha birde daha yüksek ses verdiğinide atlamayalım asimetrik kabloya gerek yokki illa o şekil istiyorsan simetrikte olsa onun boyna asma şeki var belki sen bilmiyorsundur
  • ikiside değil mx-760 alın çok fazla memnun kalırsınız bu saydığınız kulaklıklara oranla
  • aslında en onemlısı dınledıgın muzık tarzına gore kulaklık secmen
  • Rap,metal,rock ağırlıklı dinlediğim türler.Bunun dışındaki türleri fazla dinlemem.

Şu asimetrik olayı benim için önemli .Acaba simetrik kabloyu nasıl asimetrik takabilirim?Yani çeşitli şekillerde denedim olmuyor.Kısa geliyor kablo.

Birde bu kulak yoluna giren kulaklıklar kulağa zarar verir mi?
  • quote:

Rap,metal,rock ağırlıklı dinlediğim türler.Bunun dışındaki türleri fazla dinlemem.

Şu asimetrik olayı benim için önemli .Acaba simetrik kabloyu nasıl asimetrik takabilirim?Yani çeşitli şekillerde denedim olmuyor.Kısa geliyor kablo.

Birde bu kulak yoluna giren kulaklıklar kulağa zarar verir mi?

dışardan sesi kestiği için daha alçak sesle müzik dinleyebilirsin o yönden bana göre avantajlı ama çok yüksek sesle dinlersen tabii ki sorun olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda okumustum
    kulaklıkla kulak zarı arasında 3,5 cm mesafe olması gerekıyormus arastırmadım dogrulugunu ama bana mantıklı geldı
    kanal tıpı kulaklıklar bu mesafeyı en aza ındırıyor
  • EP 630..Tek geçerim :)
  • ben bugün arkadaşın kulaklığını denedim. sony w810i nin yanında gelen kulak yoluna girenlerden. ama kulağımda durmuyor ve rahatsız ediyor. ben nasıl alışcam ep 630 a
  • quote:

ben bugün arkadaşın kulaklığını denedim. sony w810i nin yanında gelen kulak yoluna girenlerden. ama kulağımda durmuyor ve rahatsız ediyor. ben nasıl alışcam ep 630 a

kulaklık ped lerinin 3 boyu var hangisi rahatsa onu kullanırsın ve normal bir şekilde taktımmı kulakta durması lazım eğer normal takamazsan adam gibi bir kalitede alamazsın
  • quote:

ben bugün arkadaşın kulaklığını denedim. sony w810i nin yanında gelen kulak yoluna girenlerden. ama kulağımda durmuyor ve rahatsız ediyor. ben nasıl alışcam ep 630 a

Ben dün aldım EP-630'u çok memnun kaldım. 3 farklı kalınlıkta plastik bölümü var; son derece yumuşak ve hiç rahatsız etmiyor. Üzerinde takılı olan orta boy ile kullandım ve hiç bir sorun olmadı; kulakta çıkma gibi bir problem yok...

ayrıca çok kaliteli ses verdiği gibi, ses şiddetini sıradan kulaklıklara göre bariz şekilde arttırıyor. Özellikle basları çok iyi veriyor...tavsiye ederim

• sana ep630 tavsiye ederim bende çok araştırmıştım ep630 aldım çok memnunum süper
  • yarın falan creative ep-630 alırım o zaman.
  • ne creative ep-630 nede mx 460 aldım. Sennheiser CX 300 aldım 50 ytl ye aldım. Orjinal olması lazım. Yani iyice inceledim korsan değildi. Bide siz bakın orjinal mi acaba?

Daha ilk taktığımda kulağıma oturtamadığımdan bass mass alamadım Ama alışcam fazla sokamıyorum kulağıma kulaklığı.

Birde kulaklığa burn-in yapayım mı? burn in yapmam gerekirse gerekli programı yazarsanız sevinirim.

• Bu arada aldığım Sennheiser CX 300 orjinaldir

@MaiNStreaM

dostum senin creative de olan benim sennheiser de olmuyor.sesler çok rahat şekilde ayırt edilebiliyor. ve net. ama dediğin gibi kaliteli bi sony veya sennheiser mx serisi iş görür. en azından mx 200 fiyatına oranla çok çok iyi iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 18 Mayıs 2008; 1:28:53 >
  • ep 630 hakkındaki yorumunuza katolıyorum.Frekans aralığı o kadar iyi bir kulaklık olmasına rağmen ne detay ses veriyor ne de temiz mid.Derin bir tiz ve boğuk bass ben beğenmedim o nedenle de mx360 tarzı kulaklıklar kullanıyorum.Cx 300 ep630 a göre daha az bassı olan ama daha mantıklı ölçüde ve de midi tizi ses detayı istatistik olarak geride olmasına rağmen daha detaylı ve daha dengeli bir kulaklık ki o bile derin bass konusunda ve de midler konusunda yetersiz.
  • ya yorumlardan kafam karısıp duruyor..

ep630 un yalıtımı nasıl??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

ya yorumlardan kafam karısıp duruyor..

ep630 un yalıtımı nasıl??

Al benden de o kadar hocam! 3 gündür satır satır bütün yorumları okudum.
    Çanakkale'de oturuyroum -aslında okuyorum- bi Teknosa var, EP 360 orda 67 lira falan!
    Bi de Gold açılmış yeni, internetten baktım 52 lira yazıyor.

Daha öncesinde MX-450 / 550 falan düşünüyordum ama Çanakkale'de nerde satılır bilmiyorum! Kredi kartım olmadığı için de internetten alamam...
    Bazı arkadaşlar Sennheisser'in son modellerinde malzeme kalitesinin de düştüğünü söylüyorlar. İkide bir arıza çıkarırsa garanti ile falan uğraşmak istemiyorum. Kargo gönder, vb...

Bu EP-630 gibi kanal tipi kulaklıklar kulak sağlığı açısından uzun vadede sorun olur diyorlar. Yani, ben kaliteli sese alışınca kolay kolay bırakmam :)
    Sonra kulaklarımı bozmak istemiyorum.

Off çıldıracağım en sonunda... Ne menem işmiş kulaklık almak yahu... Bi fikir veren olur mu acaba?

• ben yaklaşık 1.5 yıldır ep630 kullanıyorum hergün müzik dinlerim ve herhangi bi deformasyon olmadı kulaklıkta...bu kulaklıktan max haz almak için iyi bir mp3 çalar kullanmalı ve eq ayarlarını dikkatlice yapmalısınız,yapılmazsa bassların boğması tiz ve midlerin dengesiz gelmesi muhtemel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 27 Mayıs 2008; 16:14:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.