Şimdi Ara

Creative EP-430 Kulaklık (Mavi) 12,00 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce görmüştüm sitede.Ahım şahım bir kulaklık aramıyordum.10-15 liraya tatmin etsin dıştan gelen sesi izole etsin yeterdi.Bu gün darty nin önünden geçerken bir uğrayım dedim.Aynı kulaklığı gördüm 28,90. Vay be dedim fiyat farkına bak.Bende hepsi burada eski fiyatı abartmış diye düşünüyordum.Koşarak eve geldim ve siparişi verdim
    İhtiyacı olan arkadaşım bu fiyata kaçırmasın

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd8501219&categoryId=520

Saat 5 de verdim siparişi..Şimdi baktım kargoya verilmiş

• fiyat iyi ama + 5.45 kargo!
    Daha Fazla Göster
  • Yapmayin bu kadar insafsiz yorumlar.5 liralik kulakliklarla kiyasliyorsunuz. ya onlardan hic muzik dinlemediniz yada size hep iyi seviyede 5 liralik kulaklik denk gelmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hardday

Yapmayin bu kadar insafsiz yorumlar.5 liralik kulakliklarla kiyasliyorsunuz. ya onlardan hic muzik dinlemediniz yada size hep iyi seviyede 5 liralik kulaklik denk gelmis.

arkadaşım ne insafsız yorumu araştır google de dh deki diğer yorumlara bak.Bende şuan bundan var.3 tane almıştım limangodan satarım diye.10 liraya zor sattım diğerlerini de.1 tanesini de ben kullanıyorum.Elimde 5 liraya aldığım kulaklık var.Takıp değiştiriyorum arada hiç fark yok.Nokianın kendi kulaklığını takıyorum devasa bir fark oluyor.Hem bass konusunda hem kalite konusunda.Zaten bu kulaklıkta bass sıfır.

bu kadar berbat bes para etmez bir kulaklik dartyde 30 liraya yakin satiliyorsa bir yerde hata var yada beklentiler cok farkli. demek ki creative bu iste marka siralamasina bile giremez.

tamam kardeş gelince bi test et yaz buraya.
  • Cok iyi anlamiyorum bu kulaklik isinden..ise gelir giderken dinliyorum sadece. gecen 5 liraya bir kulaklik almistim o kadar igrenc cikti ki hemen attim. bu urun ondan farksiz degilse ona canim skldi.Zamaninda 30 liradan alanlarin yasadigi hayal kirikligini tahmin edebiliyorum.cogu kisi ovmuste o bakimdan soyledim hocam. saglik olsun gelsin bir bakalim olmadi arastirmaya devam 15-20 liralik bir kulaklk..

Cok iyi anlamiyorum bu kulaklik isinden..ise gelir giderken dinliyorum sadece. gecen 5 liraya bir kulaklik almistim o kadar igrenc cikti ki hemen attim. bu urun ondan farksiz degilse ona canim skldi.Zamaninda 30 liradan alanlarin yasadigi hayal kirikligini tahmin edebiliyorum.cogu kisi ovmuste o bakimdan soyledim hocam. saglik olsun gelsin bir bakalim olmadi arastirmaya devam 15-20 liralik bir kulaklk..

25 tl veririm diyorsan alabileceğin bence en güzel kulaklık sennheiser mx170 bu kulaklık diğerleri gibi dengesiz ses vermez parasına göre çok güzel bir kulaklık eğer creative ep-430'u beğenmezsen dediğim kulaklığı bir incele

bu kadar berbat bes para etmez bir kulaklik dartyde 30 liraya yakin satiliyorsa bir yerde hata var yada beklentiler cok farkli. demek ki creative bu iste marka siralamasina bile giremez.

5 para etmez mi. gayet iyi bir kulaklık özellikle kulak içi modelleri içersinde güzel bir kulaklık
  • tek iyi yanı kulağa iyi oturuyo hiç düşmüyo ama ses desen
  • Sorunda burda arkadaşlar.Biri iyi biri kötü diyor.Demek ki beklentiye ve kişiye göre değişiyor.Benim bundan önceki kulaklığım skypal dı tekzenden 7 liraya almıştım.Süper güzeldi o fiyata.Tekrar gittim ama bulamadım yoktu.Bende bu fiyattan düştüğüne göre skypaldan iyidir yada ona denktir diyerekten sipariş verdim.Ama sanırım sonucu şimdiden tahmin edebiliyorum,hüsran ve isyaaaaaan

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Cok iyi anlamiyorum bu kulaklik isinden..ise gelir giderken dinliyorum sadece. gecen 5 liraya bir kulaklik almistim o kadar igrenc cikti ki hemen attim. bu urun ondan farksiz degilse ona canim skldi.Zamaninda 30 liradan alanlarin yasadigi hayal kirikligini tahmin edebiliyorum.cogu kisi ovmuste o bakimdan soyledim hocam. saglik olsun gelsin bir bakalim olmadi arastirmaya devam 15-20 liralik bir kulaklk..

25 tl veririm diyorsan alabileceğin bence en güzel kulaklık sennheiser mx170 bu kulaklık diğerleri gibi dengesiz ses vermez parasına göre çok güzel bir kulaklık eğer creative ep-430'u beğenmezsen dediğim kulaklığı bir incele

Eğer olmazsa ona bakarım dostum,bulunduğum yerde bulursam alabilirim.Kargo olayıda girince fiyat gene uçuyor malum.Şimdiye dosdoğru araştırıp alsaydım verdiğim paraya düzgünce bir kulaklık alırdım.

5 Tl ilk aldığım kulaklık
    16 lira şimdiki kulaklık
    olmazsa
    25 liraya sennheiser mx170

46 liraya her halde adam gibi bir kulaklık alırdık

• Ep630 alabilirsiniz...
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.