Şimdi Ara

CREATİVE DDTS-100 200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative ddts-100 hiç bir sorunu yok tüm fonksiyonları çalışıyor ve resimlerde de görüldüğü üzere sıfır gibi tertemizdir, hiç açılmamış tamir edilmemiştir garanti etiketi hala üzerinde. adaptörü benden önceki sahibinde bozulmuş ve aynı özelliklerde hp marka adaptör alınmış olup sorunsuz çalışmaktatdır , sistemin kumandası mevcut değil ben de bu şekilde aldım ve kullandım şuan ihtiyacım kalmadığı için satıyorum. verilecek olanlar ddts100 cihaz ve adaptörü

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-coktemiz-creative-ddts-100-dts-decoder-200tl-149234887/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     CREATİVE DDTS-100  200TL CREATİVE DDTS-100  200TL CREATİVE DDTS-100  200TL CREATİVE DDTS-100  200TL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu alet ne işe yarar acaba, nasıl nerede kullanılır :)) Ses kartı gibi bir şey midir laptopta kullanılır mı nedir illa bilen alacak diye bir şey yok bence . Benim gibi meraklı kimselerin de ilgisini çekebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Bu alet ne işe yarar acaba, nasıl nerede kullanılır :)) Ses kartı gibi bir şey midir laptopta kullanılır mı nedir illa bilen alacak diye bir şey yok bence . Benim gibi meraklı kimselerin de ilgisini çekebilir :)

dts ve dolby digital decoder yani ses çözücü.. yani benim gibi lcd tv kullanıp harddiskten film izliyorsanız tv ye ses sistemini bağlamak için kullanılabilir, playstation kullanıcıları için media player oynatıcıları için bilgisayar da dahil birçok cihaza aynı anda bağlanabilir birçok ses codecini çözer ki asıl amacı dijital girişi olmayan analog ses sistemlerini dijital çıkışlı kaynağa bağlamaya yarar.bir nevi harici ses kartı gibi düşünün ama çalıştırmak için bilgisayara gerek yok. cihazda analog girişlerin yanında coaxial ve 3 adet de optical giriş vardır. aslında bilenlerin kıymetini iyi bileceği piyasada nadir bulunan bir cihazdır şuan playvision gibi muadilleri piyasada olsa da ses kaalitesi açısından dağlar kadar fark vardır

• bilocan078 B kullanıcısına yanıt
    Creative Gigaworks G500 var misal, 5 +1 analog sistem yani. Led tv ye bunu bağlayabiliyor muyuz yani bu cihazla? Öyleyse iyiymiş aslında. Evde olsaydım düşünebilirdim. Şimdi alsam deneyecek ne sistem ne ortam var bulunduğum yerde. Öğrenmiş olduk ne arayacağımızı biliriz en azından bu iş için :)

Bilgi için teşekkürler, iyi satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Creative Gigaworks G500 var misal, 5 +1 analog sistem yani. Led tv ye bunu bağlayabiliyor muyuz yani bu cihazla? Öyleyse iyiymiş aslında. Evde olsaydım düşünebilirdim. Şimdi alsam deneyecek ne sistem ne ortam var bulunduğum yerde. Öğrenmiş olduk ne arayacağımızı biliriz en azından bu iş için :)

Bilgi için teşekkürler, iyi satışlar.

bu cihaz g500 ve megaworks thx550 için birebir ilaçtır, biliyorsunuz logitech z5500 var dijital girişli, işte bu cihaz ile g500 veya thx550 yi dijital girişli hale getiriyorsunuz ve z5500den çok daha kaliteli ses alıyorsunuz. forumda cok konusu var aslında, iyigünler

• Urun harika. Bunu alamayanlar icin playvision hd-51a var. Gecen 400 e satani gordum. Kafayi yemis. Senin fiyatın gayet makul. Hayirli satislar

• bende thx550 olduğu için kumandası olsaydı alırdım. Abimde s750 var belki kumanda ihtiyacı olmadığı için alabilir sorayım bakayım.

Decoder optik çıkışlı tüm cihazlarda ses almanızı sağlar. Tabi söyle bir durum var kullanmayan bilmez bu cihazlarda müzik dinlenmez. Film falan izlersiniz ona eywallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halen satılıksa alabilirim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.