Şimdi Ara

Creative Audigy'de driver kurulmuyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi bende epox ana kart var onboard ses kartı vardı. gittim driverı kaldırdım sonra audigy'nin driverı kurarken bu driverın desteklediği bir alet yok falan diyor ama takılı yani kart. driver kuramıyorum. donanımlarda açılırken ses aygıtı bulundu tanımalanamadı driver kurun vs diyor ama bir çözüm bulamadım şu an acil yardım bekliyorum...

• imdaaaaaat
  • http://www.driver-driver.com/seskarti-driver.html
    bu sitesen indirebilirsin driver ını
  • Öncelikle onboard ses kartını bioas'tan kapatmalısın(disable).Yeni ses kartınıda düzgün taktıysan windows açıldığında seni uyaracaktır -yeni donanım bulundu- diye daha sonra driver'ı yükle sorunun çözülür
  • vista driverlrıda hala yok kartın vista ya geçemiyorum audigy zs in uyumsuzluğu yüzünden..
  • http://asia.creative.com/support/downloads/ buradan uygun olanı seçin ve kurun... ben burdan kurdum ve çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haberiniz olsun xp driveri vistada çalıştı sorunsuz bnm karta sound blaster audigy value

denenmiştir arkadaşlar orjinal cd deki driver kuruldu vista ultimate vardı bende çalıştı yani herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTRSLN -- 15 Kasım 2007; 0:20:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsam

haberiniz olsun xp driveri vistada çalıştı sorunsuz bnm karta sound blaster audigy value

denenmiştir arkadaşlar orjinal cd deki driver kuruldu vista ultimate vardı bende çalıştı yani herşeyi

nasıl yani cmss 2 ve eax efektleri çalıştımı diyorsun..
  • quote:

haberiniz olsun xp driveri vistada çalıştı sorunsuz bnm karta sound blaster audigy value

bu olanaksız çünkü eax çalışmıyor vistada bi ekran görüntüsü verde bakalım vistada ex nasıl çalıştı
  • 2 hafta kadar önce tekrar xp yi kurdum ama 2 adet 5.1 çalıştırıyodum o yüzden cmss olmasa çalışmazdı zaten vista ultimate vardı ama niye bu kadar garipsediniz ve güvensiz tavırlar onu anlamadım boşa mı konuşuyoruz gibi geliyo
  • quote:

2 hafta kadar önce tekrar xp yi kurdum ama 2 adet 5.1 çalıştırıyodum o yüzden cmss olmasa çalışmazdı zaten vista ultimate vardı ama niye bu kadar garipsediniz ve güvensiz tavırlar onu anlamadım boşa mı konuşuyoruz gibi geliyo

kart çalışıyor zaten vista da ona bir şey demiyoruz..Ama önemli olan cmss 2, stereo surrtond ve eax efektlerinin çalışması..cmss 1 zaten creativin komik vista driverinda da çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.