Bildirim
Creative Acil Destek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hoparlörleri telefona, mp3 vs. taktığınız da çalışıyorsa Ses Kartının Driver ını yükleyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: gollatr
Hoparlörleri telefona, mp3 vs. taktığınız da çalışıyorsa Ses Kartının Driver ını yükleyin.
telefonda vs çalışıyor ses kartının driverini aradım ama bulamadım.Sizin bir bilginiz varsa bu konuyla ilgili söylerseniz sevinirim. -
Hoparlörünüz de sorun yok o zaman. Sadece ses kartının driver ını yüklemeniz lazım. Ses Kartınız nedir? -
Ses kartimi bilmiyorum sorun o zaten önceden de hic bisey yuklemiyodum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
driverpack suite diye bi program var indir bunu bilgisayarda eksik olan tüm driverları bulup yüklüyor ama onun boyutu biraz büyük slimdrivers var sen onu yükle o bulur ses kartını -
Birde everest diye bir program var bilgisayarınızda ne kadar donanım varsa gösteriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X