Şimdi Ara

CREATIVE 5200 5.1 DOLBY+soundblaster 5.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu karta hoparlör sistemini doğru yerlere takıyoruz fakat bir türlü tüm hoparlörlerden ses alamıyoruz.5.1 özelliği çalışmıyor.
    Creative in kendi ayarlarını da doğru yaptık fakat olmadı.Yardım ederseniz sevinirim

• sen jack kablo ayarlarını kontrol et sorun ondandır artı jacklerden eksik kablo olabilir hepsini kontrol et
  • 3 ıhtımal vardır. bırıncısı ses kartın desteklemıyordur ıstedıgın sesı alamazsın. ıkıncısı bılgısayarının ses ozellıklerını saran ses hoparlorlerı secenegıne getırmemıssındır. ucuncusu ve son ses kart gırısınde yanı baglantı kısmında hasar vardır. bilgisayara giren kablo ucu tam olarak algılanmıyordur. elınle hafif oynatırsan sesın degısıcegını fark edersın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriStan -- 1 Ekim 2005, 13:43:35 >
  • tüm derken sen merkez kolondan ses alamıyosundur bence sen creatvie play centere gir numaraların CMSS yi ac olur biter
  • bıktım walla böyle konuları şikayet etmekten
  • creativin sitesinden güncelleme yap o zaman sorun çözülüyor başka türlü olmuyor dostum
  • Tylor konuyu biraz açar mısın hangi konuları şikayet etmekten bıktın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tür konuların ses sistemleri forumunda açılması gerekir
    quote:

Orjinalden alıntı: imperatore

Tylor konuyu biraz açar mısın hangi konuları şikayet etmekten bıktın?
  • Pardon fakat donanım genel değince insanın aklına donanım hakkında herşeyin sorulabileceği geliyor.Kaldı ki belli bir topiğe bağlı alt topiğe pek fazla cevap gelmiyor ve bu sorun benim için önemli çünkü bayağı masraf yaptık bu sisteme şimdi verim alamıyoruz.Güncelleyip deneyeceğim bu arada yanıt veren arkadaşkara teşekkürler
  • [Deleted by Admins]
  • Teşekkür ederim ama burada asıl sorun 5.1 özellii değil 5+1 hoparlörden 2+1 ses geldiğidir.Daha önce creative 16 bit ve jazz 5+1
    sesd sistemim vardı sorun olmuyordu.24 bit programı ve 5+1 creative de böyle sorun çıktı.Audio HQ dan eğer hoparlörde problem
    çıkarsa halledebiliyorduk.Bunda bu program bile sorunumu çözmedi.Yeni driverleri indirdim.Bu akşam deneyeceğim,saygılar...
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlarda belirtmiş ama 5+1 i sadece dvd gibi 5+1 formatını destekleyen özelliklerden alabilirsin. mp3 lerde 4 kanaldan ses gelir. birde ses kartın creative hele audigy serisi ise driverlarda ses kontrollerini düzenleyen bir bölüm var. orada 5+1 e getirmen gerekir
  • kafanıza göre takılın,bu gidişlede herkes öle yapıcak zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: imperatore

Pardon fakat donanım genel değince insanın aklına donanım hakkında herşeyin sorulabileceği geliyor.Kaldı ki belli bir topiğe bağlı alt topiğe pek fazla cevap gelmiyor ve bu sorun benim için önemli çünkü bayağı masraf yaptık bu sisteme şimdi verim alamıyoruz.Güncelleyip deneyeceğim bu arada yanıt veren arkadaşkara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.