Bildirim
CREATİVE 5 + 1 SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
testi kendin yap hoparlörlerin yerlerini deiştirerek kontrol et solu sağa tak (sarıysa bayaz mesela) yani bozulmuşlarmı bak eğer çaliosalar ses kartını kontrolet çıkışların yerlerini deiştirerek bak ondada bişe yoksa yazılımsaldır onuda sound driverından halletcen ya yeniden kur ya da ayar yapabilirsen yap 5.1 i seç fln fin denie denieee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 28 Ağustos 2008; 15:20:19 > -
slm kullandığınız ses kartı 5+1 desteklıyormu? yanı anakarttakı onboard seskartını kullanıyorsanız 2 kolondan ses gelmemesı normal sız creatıve 5+1 sound blaster seskartını bır deneyın kesın memnun kalacaksınız ben uzun sure kullandım ses kartı duruyor halen ama kolonları kullanmıyorum baska bır sısteme gectım dedığım ses kartı ıle kesın memnun kalacaksınız bırde sonolarak ses kartının kurulumuna dııkat edın xpde bazen problem cıkarıyor creatıv fımasının sıtesınde enguncel drıverınız bulup onu kurmanızı onerırım -
ben daha önce çalıştıını warsaymıştm ark a katılıyorum 1 şey hariç ado onboard ses kartı olayı bnm onboard 5.1 imi çalıştırio yani onboardlarda 5.1 olabilirmiş
-
arkadaşlar benim creative a500 var 5+1. 5+1 olarak kullanabilmek için ses kartı alıcam da hangi ses kartını önerirsiniz? -
forumun arama motoru özelliğini kullansan -
quote:
Orjinalden alıntı: omerka
arkadaşlar benim creative a500 var 5+1. 5+1 olarak kullanabilmek için ses kartı alıcam da hangi ses kartını önerirsiniz?
creative al creative f/p açısından gayet iyi ürünler sunmakta hepsiburada .com a gir ara güzel kartlar çıkacaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: einstein76
CREATİVE 5+1 KULLANIYORUM ASLINDA KULLANAMIYORUM. ÇÜNKÜ 2 HOPARLÖRDEN SES GELMİYOR.. HOPARLÖRÜN SES PERFORMANSINI KONTROL EDEBİLECEĞİM BİR BÖLÜM YOKMU BİLG.DA. SORUN GİDERİCİDE BULAMADIM.
vinyl audio kullanıyorsan ordaki kolonlardan test edebilirsin hiç olmadı kabloların yerlerini deiştir -
çıkışları yanık -
quote:
Orjinalden alıntı: power-elektronik
çıkışları yanık
Süper Teşhis -
bende x-540 var 5+1 desteklı onboard ses katım var ve 2 kolon calısmıyor amaaaaa bu aletın kumandasındakı matrıx tusu olayı degıstırıyor ve tum kolonlar calısıyor forewer x-540 -
Kasanın arkadasındaki ses kartı girişlerinde doğru rengi doğru yere bağladın mı ona bak,
yeşil-yeşile
siyah-kırmızıya
sarı-maviye giricek şekilde olması lazım,sonra vinyl audio ise kullandığın oradan da ses kontrolü yapabilirsin,bende de aynı sorun vardı ses kartı lazım sanmıstım dün hallettim. -
çıkışlar yanıktır bendede arka sağ uydu hoparlör çıkış yanmıştı. -
Bencede çıkış yanıktır. Benim 6600'de bu sorun olmuştu ses kartı filan aldım ama olmamıştı -
bende 5+1 bağlıycam ama kablolar kısa gelir diye düşünüyorum kablosuz ses sistemi varmıdır varsa bi söyleyebilirmisinz yada kabloyu uzatmak için aynı kablodan nerde bulabiliriz -
quote:
Orjinalden alıntı: einstein76
CREATİVE 5+1 KULLANIYORUM ASLINDA KULLANAMIYORUM. ÇÜNKÜ 2 HOPARLÖRDEN SES GELMİYOR.. HOPARLÖRÜN SES PERFORMANSINI KONTROL EDEBİLECEĞİM BİR BÖLÜM YOKMU BİLG.DA. SORUN GİDERİCİDE BULAMADIM.
Birader sen yalnız soru sormak için mi girdin? -
Arkadaşlar,
Creative 5.1 SBS A 500 model ses sistemi nasıldır,dizüstü bilgisayarda ve DVD'ye ayarladığım zaman nasıl performans verebilecek,arkadaşlar yukarıda 2 adet kolondan ses gelmediğini söylemişler;acaba bu doğru olabilirmi ?
Ses kartından kaynaklanan bir durum yaratabilir mi ,aksi takdirde hiçbir anlamı olmaz,
Yardımlarınız için teşekkürler,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X