Daha öncesinde 5+1 setimle birlikte almış olduğum Live ses kartı ve sürücüsü eski komşumuz olan bir bilgisayarcı tarafından kaybolmuştu. Aradan çok uzun zaman geçti ve bende 5+1 sevgisi hiç bitmedi.Tekrar kurmak istedim haliyle.. Win7 32 bit sürüm var masaüstü bilgisayarımda. Sistem 5.1 5200 Inspire fakat ses kartım Sound Blaster Audigy Value.. Çalıştırmam için hiç bir imkan yok mudur arkadaşlar? Yoksa ses kartına yok yere 57tl mi vermiş oldum ben şimdi?
Eski konulara bir göz atın ses sistemleri bölümünede bakın ...Zor ama bazı denenen yöntemler var .işe yararsa işiniz görülür sanırım ...
Ses kartınız 5.1 destekler.
Sürücüsünü düzgün bir şekilde kurun. ses sisteminiin 3 adet jackını doğru yerelere takın. Windows ses ayarlarından yapılandırı tıklayıp sizi yönledirmesini sağlayın.
http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=11314 linkindeki driver i da tanımazsa yapabiliceğim hiç birşey kalmıyor. jack girişleri vs herşey tamam donanımsal olarak. 2+1 olarak çalışıyor aletler ama 5+1 e nasıl geçicek hala aklım mantığım almıyor. kurulum başlatmıyor indirdiğim driverlar.
Eski konulara bir göz atın ses sistemleri bölümünede bakın ...Zor ama bazı denenen yöntemler var .işe yararsa işiniz görülür sanırım ...
çok teşekkür ederim ilginiz için.
" Setup is unable to detect a supported product on your system.Please ensure that your product is properly installed before running this Setup program.Setup will exit." yanıtını alıyorum her seferinde. Ses kartıyla aldığım 2 cd dede mavi ekran hatası veriyor haliyle. Win 7 32 bit desteklemediği için. elimde bi Sound Blaster Audigy Value Ses kartı ve 5+1 5200 Creative Inspire Live Donanımları mevcut ama elde var 2+1.
Sürücüsünü düzgün bir şekilde kurun. ses sisteminiin 3 adet jackını doğru yerelere takın. Windows ses ayarlarından yapılandırı tıklayıp sizi yönledirmesini sağlayın.
Ses ayarlarından yaptım dediğiniz gibi ilginiz için çok teşekkürler. Yanlız şöyle bir aksaklık mevcut. Ayarları seçtiğim zaman mp3 ler haricinde herşey 5+1 kıvamında :) fakat ayarları eski haline getirdiğimde mp3'ler yine 2+1 den tam gaz devam dinlenebiliyor. Bununda çaresi var derseniz tadından yenmez :) Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar..
windows ayarlarını ses sisteminize göre yapın doğrusu , mp3 vs dinlediğiniz program neyse ayarı onda yapın
ilginiz için çok teşekkürler ama çok saçma bir sistem bu. ayar yapılandırmasını çözdüğümü düşünüyorum. 5+1 olarak kullanmayı seçtiğimde yanlızca çalan şarkı 5+1 ondan sonraki tüm şarkılar yine eski düzen 2+1 e devam ediyor. yapacak birşey yok. çok uğraştım ama daha fazla ne masraf yaparım ne de zaman ayırırım. ikisinide yeterince yaptım o bilgisayar için :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme