Şimdi Ara

Creative 3d Alpha Düşünüyorum. . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ardkşlar. Counter oyuncusuyum ve sahip oldugum kulaklık çok kaba. uzun süre takıldıgında kulaklarım acıyor. bende kendıme yeni bir gaming kulaklık almayı düşünüyorum. Bayağı bir araştırma yaptm ama net bir sonuca ulaşamadım. bana cazip gelen şuanda creative 3d alpha. Bunun dışında SteelSeries hakkında güzel yorumlar aldım özellikle Counter açısından. Sizce kararım ne şekilde olmalıdır. kulaklıktan beklentim ses kasmak. ve kesinlikle mic olmalı. bunun dışında harici creative sound blaster 5.1 ses kartı alacağım. işletim sistemim win7 64 bit ultimate. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyın ihtiyacım var. bütçe olarak 100 TL civarı. veya 2.el güzel bir bütçeme göre kulaklık almayı planlıyorum. Şimdiden teşekkürler . . .

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-tactic-alpha-creative-sb-tactic-3d-alpha-oyun-kulakligi/productdetails.aspx?I_ID=54814

• 3d alpha hepsiburadada daha ucuz.
    ses kalitesinide baya övüyorlar.
    steelseries im siberia modeli iyidir fakat biraz tuzlu

Orijinalden alıntı: Sonyali

3d alpha hepsiburadada daha ucuz.
    ses kalitesinide baya övüyorlar.
    steelseries im siberia modeli iyidir fakat biraz tuzlu

ewet. hepsiburadada 107 lira. ben temsili resim attım. ikinci el 70e satıyor biri. alabilirsem alsammı. ama işte tereddüt olarak win7de nasıldır bilmiyrm
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.