Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha mikrofon sorunu

Kulaklık normal çalışırken bir gün durduk yere mikrofon kısmı çalışmamaya başladı. Ses ayarlarını kontrol edip başka bilgisayarlarda da denedim fakat sonuç aynı. Mikrofonu kulaklıktan çıkartıp kulaklığın ses kartındaki ses girişine direk olarak bağladığımda mikrofonun çalıştığını farkettim.
     Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha mikrofon sorunu

Onun dışında kulaklıktaki switch ile mikrofon sesini açıp kapattığımda tık tık sesler geliyo. Aynı sorunu yaşayan var mı ?

• UP

Aynı sorun bendede var ne yapmalıyım . PC'nin ses kartından ses gidiyor . Fakat kendi switchi ile taktıgımda ses çok bozuk . Birde şu var başka PC'de swtich ile denediğimde ses yine sağlam . Acaba PC'nin usb portlarında sorun olabilirmi ?
  • Görünüşe göre bu model kulaklıklarda tasarım sorunu varmış. Creative yazan ufak plastik kutunun içindeki ses kablosunun lehimi çıkıyormuş, onu tekrar lehimleyince düzeliyormuş ama ben daha yapmadım.
  • Sonunda niyeti bozdum ve devrenin bulunduğu plastiği açtım. Yanlız açınca plastik kırılıyo ve tekrar yerine monte edebilmek için yapıştırıcı kullanmanız gerekiyor onu baştan söyleyeyim. Sorun kablonun lehimden çıkmış olması, tekrar lehimledim ve sorun çözüldü. Bu arada plastiği açarken son resimde gösterdiğim taraftan düz başlı tornavida ile başlayın çünkü diğer taraftan açılmıyor. Lehimi ilk resimdeki sol alt köşede boş duran yere yapıyorsunuz.

Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha mikrofon sorunu Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha mikrofon sorunu Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha mikrofon sorunu Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha mikrofon sorunu

• Bendeki sorun ise herşey tamam güzel fakat mikrofondan sesim karşı tarafa derinden gidiyor gür duyulmuyormuş. Bunu yükseltmek için her şeyi denedim. Ayarlardan benim bilmediğim bir şeymi var acaba sesin yüksek gitmesi için ?
    Creative Sound Blaster AE-5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.