bu yazılımın cihaza katacağı extra özellik yoksa gerek yok yani
ne bileyim daha iyi görüntü kalitesi
yada varolan bi sorun varsa onu düzeltmesi gibi
Eutelsat W3 uydusunda Luxe HD ve Melody zen Hd,Hotbird de M2 Hd şifresiz yayın yapıyor.Eutelsat w3 te HD2/5 kanalı vardı şuan 10880 frekansında sinyal sıfır sizde nasıl?
Herkese merhaba,
Arion board daki 109s yazılımı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz. Benimkinin üzerinde Ocak 2008 yazılımı var şu anda. Cihaz güzel ancak eksikleri ;
* Digitürk te subtitle getirmiyor *Kanal geçişleri yavaş ve bu nedenle bazen şifreli uyarıları veriyor *Özellikle gmt ve subtitle ayarlarını ayarlarını yapıyorum ancak kapatıp açtıktan sonra bu ayarlar bozuluyor. EPG bu yüzden verimli çalışmıyor. *Seste bazen cızırtılar olabiliyor
Bunların dışında cihaz gayet iyi ancak bunlar benim için bayağı bir kritik. 109 s ile bunlar çözülüyormu acaba, bunun dışında yazılımı yüklediğimde kanallar resetleniyormu, tekrar kurmam gerekiyormu ? Kanalları kaydettim ancak bu fonksiyon yazılım güncellemesinde geri dönüşümü sağlıyormu ?
Sevgilerimle
Emre
Selamlar, Apartmanda Merkezi digitürk var .Digitürk receiver yerine crea receiver taktığımda eutelsat uydusunu görmüyor yardımcı olabilirmisiniz.tşk.
ben de dün crea nın bu uydusundan almış bulumaktayım fakat bi sorunum var otomatik arama yaptım fakat ntv grubu kanalları sıfır sinyal atv de sıfır sinyal kanalD ve star ise cd takılması gibi %60lı sinyaller de bile cd takılması gibi sorunlar yaşıyprum turksatta sorunlar yaşadım yazlımıda 1.2.4 creanın yazılımı bana bu kanllar nasıl açıcağımı ve optimum faydayı sağlayabileceğim yazılımı ve ayarları söylerseniz çok yardımcı olucaksınız..
Beyler benim 2.çanağım hotbirdte bunu eurobird 9 a çevirmek istiyorum.Bu uydu işinden anlamam.İnternette okudum kadarıyla uyduyu hotbirdten 1cm sağa çevirmek gerekiyormuş doğrumu?Çanağın arkasında 4 vidayı açacak uygun anahtar bulamadım
Uyducu çağırdım adamlar yağmur yağmur yağdığı için gelmediler...
ben de dün crea nın bu uydusundan almış bulumaktayım fakat bi sorunum var otomatik arama yaptım fakat ntv grubu kanalları sıfır sinyal atv de sıfır sinyal kanalD ve star ise cd takılması gibi %60lı sinyaller de bile cd takılması gibi sorunlar yaşıyprum turksatta sorunlar yaşadım yazlımıda 1.2.4 creanın yazılımı bana bu kanllar nasıl açıcağımı ve optimum faydayı sağlayabileceğim yazılımı ve ayarları söylerseniz çok yardımcı olucaksınız..
ben manuel arama yaptım
otomatik yapmadım
12731 v 3333 yaz ve şebeke aramayı aç öyle arat
Arkadaşlar bu cihaz için lnb(bu önemli galiba), kablo ve çanak önerebilirmisiniz. Sorular belki saçma gelebelir ama daha önce uydu cihazına gerek duymamıştım. LCd alınca şart oldu. Ayrıca satıcıların insafına ve ellerindeki stoklara göre yönlendirmlerine maruz kalmak istemiyorum. istanbulda/ümraniyede oturuyorum. Karaköye gidebilirim. yardımlarınız için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
quote:
Orjinalden alıntı: marcorossi
ben manuel arama yaptım
otomatik yapmadım
12731 v 3333 yaz ve şebeke aramayı aç öyle arat
dostum dediğini yaptım fakat gene aynı sonuçları elde ettim sadece habertürk falan %50 seviyelerde cd takılması şeklinde gösterdi ekstradan yani bi sonuç alamadım acaba çanaklarda mı bi sorun var bide türksatın listesinden ayarları yazıp manuel ara dediğimde aramıyo alet anlamadım frekans numaralrını falan elle girip ara diyorum aramıyo çözemedim...
çanak ayarında sorun vardır o zaman
dönmüş olabilir
mesela trtlerde felan sinyal seviyesi ve kalitesi %98ler civarında
eğer sende daha düşükse çanak dönmüştür
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
çanak ayarında sorun vardır o zaman
dönmüş olabilir
mesela trtlerde felan sinyal seviyesi ve kalitesi %98ler civarında
eğer sende daha düşükse çanak dönmüştür
turksat çanağı zaten aparmanların arasında pek çekmiyodu biraz açığa çıkarıp bağlamaıştık dönme olmamıştır fakat trt sinyalleri %78lerde en iyi show tv %83 falan ama atv ve ntv grubu %0 kanald star %60 yağmur yağınca gidiyo uyducu çağırıcam ben anlamadım ama hotbird çanağını açığa takmıştım o rahat %99larda çanktan heralde ama atv ve ntv gtubunda hiç sinyal yok onu çözemedim
işte diyorum ya
bendki sinyallaer %98lerde
%78 felan olunca dönmüş demek olmazmı çanak
Ben de çok anlamam uydu işinden ama LNB dönünce bile bu durumlar olabiliyor. Ayrıca özellikle atv bir nebzede ntv, cnbc-e kanalı yağmur, rüzgar gibi durumlara çok hassas. Yağmur yağsın İstanbul'a ilk giden kanal atv oluyor bende.
bendede öyle
atv en zayıfı
ama bu aralar kanalturke bişeyler oldu
hiç çekmiyor
Evet... kanalturk bitrate'i en yüksek kanal diye duymuştum. Ve görüntü kalitesi buna bağlı olarak oldukça üst seviyede idi. Fakat ne yazıkki senin de belirttiğin gibi doğru dürüst çekmiyor.
Arkadaşlar crea almak istiyorum acaba kozyatağı ve ümraniye carrefour da kaldımı ürün bilgisi olan varmı .
2 hafta önce kozyatağı carrefour da cihazı kutusunu elime aldım 190 ytl yazıyordu inanmadım dedim kendi kendime forumda 600 ytl alınan cihaz bu değildir kesin düşük modeli felandır dedim ama cihaz ta kendisi imiş.
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan1903
Arkadaşlar crea almak istiyorum acaba kozyatağı ve ümraniye carrefour da kaldımı ürün bilgisi olan varmı .
2 hafta önce kozyatağı carrefour da cihazı kutusunu elime aldım 190 ytl yazıyordu inanmadım dedim kendi kendime forumda 600 ytl alınan cihaz bu değildir kesin düşük modeli felandır dedim ama cihaz ta kendisi imiş.
kozyatağında 10 kadar vardı cuma günü bir bak istersen tek orada kaldığını biliyodum ben oradan aldım ümraniyede yoktu
arkadaslar malesef cihaz hiçbir carrefour şubesinde kalmamiş firmaya sipariş bildirmişler, bakalım ne vakit gelecek bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.........stok hakkında güncel bilgileri paylaşınız
Ümraniye ,İçerenköy , Maltepe carrefour aradım ve stoklarda bitmiş ama gelecek diyor zaman belli değil . Resmen elim den kaçırdım 10 larca kutu vardı ve ben almadım
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan1903
Ümraniye ,İçerenköy , Maltepe carrefour aradım ve stoklarda bitmiş ama gelecek diyor zaman belli değil . Resmen elim den kaçırdım 10 larca kutu vardı ve ben almadım
bile bile lades olmuş seninki
bence sipariş vs olmaz
zaten üretimi bitmiş ürün
kanımca carrefour stok tüketmek için yaptı bu işi
yoksa niye bi mağazada 50 tane varken diğerinde 5 tane olsunki