Şimdi Ara

Crazy, Stupid, Love (2011) | Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling, Emma Stone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Crazy, Stupid, Love (2011) | Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling, Emma Stone

Yapım:2011 ~ ABD
    Tür:Dram, Komedi, Romantik
    Yönetmen:John Requa, Glenn Ficarra
    Oyuncular:Ryan Gosling, Steve Carell, Julianne Moore, Kevin Bacon, Emma Stone, Marisa Tomei
    Senaryo:Dan Fogelman
    Vizyon Tarihi: 16 Eylül (Türkiye)

Cal eşi tarafında terkedilir ve hayatı alt üst olur. Daha sonra Jacob ile tanışır o da tam bir fırlamadır. Cal, Jacob sayesinde hayatını düzene sokmaya başlamaktadır. Daha sonre kendine güvenmeye başlayan Cal eşini yeniden kazanmak için herşeyi denemeye başlar.

http://www.imdb.com/title/tt1570728/

Şu an IMDb notu 8.0, Türkiye'de vizyona 16 Eylül'de giriyor. Güzel bir film olmuş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 3 Ağustos 2011; 19:41:50 >

• Ben açıcaktım konusunu yav geç kaldık
    Kadro fena imdb puanıda 8 beklentim yüksek bu filmden
  • Sürekli fragmanını izliyorum çok eğlenceli olmuş, filmi merakla bekliyorum.
  • beklediğim filmler arasında..kadro güzel...
  • kadro sağlam gerçekten
  • Benimde merakla beklediğim filmler arasına girdi. Giderim çok büyük ihtimalle.
  • Steve Carell'dan sonrasını okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DVD çıktı.
  • Bluray çıktı
  • Geçenlerde sinemada izlemiştim, beklediğime deydi, gayet eğlendim Hemen de geliverdi blu ray
  • Filmi yeni izledim. Yüzümde hala saçma bir sırıtma var

Steve Carell
  • Steve Carell böyle filmlere iyi gidiyor. gerçekten güzel bir romantik komedi. 10 üzerinden 7.5 alır.
  • steve carrel i pek beğenmezdim o yüzden pek izleyesim yoktu ama film yokluğu çektiğim şu günlerde biraz da mecbur kalıp izledim ama asla pişman olmadım. . gazetelerdeki yorumlarda olduğu kadar süper bir film değil bence ama yine de insanı güldürüyor ve eğlendiriyor izlenesi o yüzden. .
  • Dün gece izledim gayet güzel.

Steve Carell ve Ryan Gosling muhteşem.
  • Çok eğlenceli bi filmdi.

Ryan Gosling tipik playboy olmuş ama Steve Carrell ve arkadaşına baya güldüm.
  • Filmi dün izledim ryan gosling iyi vücut yapmış. Emma stone'un
    "seriously? it's like you're photoshopped"
    demesi bitirdi beni.
  • indirdim ama dah izlemedim...izlerim bugun
  • dün izledim bende, eğlenceli film zaman kaybı olmadığını düşünüyorum. hele o
    mini golf sahnesi fenaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

dün izledim bende, eğlenceli film zaman kaybı olmadığını düşünüyorum. hele o

izledim çok iyiydi film..kadro bile yeter..bu arada ne sahnesi..az önce izlememe rağmen hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: designr

dün izledim bende, eğlenceli film zaman kaybı olmadığını düşünüyorum. hele o

izledim çok iyiydi film..kadro bile yeter..bu arada ne sahnesi..az önce izlememe rağmen hatırlamıyorum

Kızı eve attığı sahe hocam

Bu arada filme gittim gerçekten güzel film

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.