|
Bildirim
|
Uzun yıllardır Oynarak keyif aldığım tek oyundu.Toys for Boba bize ps1 in ruhunu tekrardan yaşattığı için sonsuzadek minnetarım.Oyun şaşırtıcı derecede mükemmel ötesi çıktı.Activision nın yerinde olsam bu stüdyoyu bütçe krizine sokardım. Milyon dolarlık bütçelerle oyun yapmayı hak ediyorlar adamlarda öyle potansiyel varki! Sen kalk ilk 3 oyunun yapısını bozmadan üzerine eklede ekle devam oyunu nasıl yapılır ders vermişler resmen.
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
PC ye gelmesini bekliyordum lakin Battle.net e özel olmaz umarım. Steam veya epic gamese gelmesini umuyorum yoksa cidden üzer. |
|
güzel haber stro bot gibi haptic feedback ile gelirse süper haber |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 9 Şubat 2021; 19:35:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Epic'e özel olmasından daha kötü bir şey varsa o da Battle.net'e özel olması |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 9 Şubat 2021; 23:12:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Şubat 2021; 23:30:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Şubat 2021; 23:30:4 > |
oyun pc de battle.net exc. kisacasi single player oyun da her zaman online olma zorunlulugu var. mantikli bir insan bu oyunu pcde almaz eger elinde konsol vs. varsa |
Remake bile cok güzeldi bu dahada güzel duruyor bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|