Şimdi Ara

Crank (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tarz filmleri sevmem ama Jason Statham ın oyunculugu çok ii... oyunculugunu gormek için izleyebilirim...
    PSN: Consequenses
  • Bu filmin türkçe altyazısını arıyorum... yardım lütfen...
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Ocak 2021; 23:53:14 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 6 Ekim 2006; 20:11:51 >
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • film daha yeni olduğunu için henüz türkçe altyazısı yok.

bende indirdim öle duruyo anlamadanda izlemek istemiyorum. şu altyazı bi çıksaydıda izleseydik filmi.

ben izledim güzel film bi solukta izlenip bitiyo bana göre çin mahallesindeki uygunsuz sahne çok abartılı kaçmış hani kuytu bi köşeye çekse anlarımda o kadar kişinin içinde çüşş derim yani...
  • az önce vcd' sini izledim tek kelimeyle jason statham yine döktürmüş muhteşem bir film her ne kadar adrealin ihtiyacından dolayı açık sahneleri bol olsada (aile filmi denemez) harika bir komedi & aksiyon

tavsiye ederim kesinlikle izleyin

Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: Fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor (dinamik ip kullananlar için söylüyorum) öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı?
  • Bmce çok güzel bir film olmuş.Taşıyıcıda çok güzel di.
    ===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

az önce vcd' sini izledim tek kelimeyle jason statham yine döktürmüş muhteşem bir film her ne kadar adrealin ihtiyacından dolayı açık sahneleri bol olsada (aile filmi denemez) harika bir komedi & aksiyon

tavsiye ederim kesinlikle izleyin

katılıyorum güzel bi film .aksiyon sevenlere tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne_88 -- 21 Ağustos 2007; 12:41:32 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.