herkese selam arkadaşlar.bu site ünlü bir site ancak merak ediyorum bu siteden alışveriş yapıcam ve sizce bu sitenin ürünleri orijinal midir?
beyler bilen yok mu? lütfen bilen söylesin alışveriş yapıcam o yüzden soruyorum arkadaşlar
Hocam zamanında BB kullanırken bu siteyi çok kullandım gerek yazılımsal anlamda gerekse haber anlamında.
BB aleminde bilinen ve en çok sözü geçen sitelerden birisi.Orjinal olmamasına imkan yok.
quote:
Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*
Hocam zamanında BB kullanırken bu siteyi çok kullandım gerek yazılımsal anlamda gerekse haber anlamında.
BB aleminde bilinen ve en çok sözü geçen sitelerden birisi.Orjinal olmamasına imkan yok.
hocam bende öyle düşünüyorum. mesela batarya alıcam 45 liraya geliyor ancak türkiyedeki teknik servisler 75-85 arası satıyorlar. sanırım üstüne kar payı koyuyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*
hocam bende öyle düşünüyorum. mesela batarya alıcam 45 liraya geliyor ancak türkiyedeki teknik servisler 75-85 arası satıyorlar. sanırım üstüne kar payı koyuyorlar.
Evet hocam büyük ihtimal dediğiniz gibidir.Bence güvenle alabilirsiniz.
En büyük blackberry forumu kendileri çakma mal satmazlar heralde