merhaba arkadaşlar benim steamımda oyunlar var örn lfd2 vs. ben bunu steamdan indiremiyorum çünkü internetim kotalı ve oyunda 12gb downloadı. bir crack oyuncuya gidip crackini alsam sonra bunu steama tanıtabilirmiyim?
not : burda steamı kırmaya çalışmıyorum isteyene steamda oyunun olduğuna dair ss atarım burada crackci yerine koymayın beni. veya kotayı aşmadan bunları indirmem için başka bir alternatif yol varmıdır.
güncel
ne olur nolmaz sen cracke bulaşma git bir internet kafeye indir steami oyunlarını indir sonra steam klasörünü olduğu gibi bilgisayarına at.
önce steam'den oyunu indirmeyi başlat 5 dk falan indikten sonra indirmeyi durdurup steam'i kapat internet cafeden aldığın oyunu örnek; C-Program Files X86-Steam-steamapps-common-left4dead 2 buraya kur sonra steam'i tekrar aç oyuna sağ tıkla verify game cache yap dosyaları doğruladıktan sonra steam gerisini halleder
Ben işyerinde yüklüyr evde kuruyordum. Kotasız bir arkadaşın varsa ondan d indiribilir sonra da ecdeki bilgisayara atabilirsin. Steamde yedekleme ve yedeği geri yükleme özelliği sayesinde sorunsuz olarak kurup oynayabilirsin. Crackle falan uğraşma.