Şimdi Ara

cr7 gol sevinci nasil yapiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cr7nin elleriyle sakin yaptigi hareket nasil yapiliyor arkadaslar? Burak yilmazda bikere yapmisti ama cok elestri almisti. Nasul yapiliyor yardmci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Merhaba,
    Cr7nin elleriyle sakin yaptigi hareket nasil yapiliyor arkadaslar? Burak yilmazda bikere yapmisti ama cok elestri almisti. Nasul yapiliyor yardmci olurmusunuz

Katalogdan calm down gol sevincini aldiktan sonra l1 ucgene basinca yapiyor ps3 de

• Anlamadm kardes neyi alcam? Ben pcden oynuyorum ama.. Gol srvincleri listesi var ama hangisi blmiyorm ingizce yaziyor. Ordan hangisi oldgnu diyin bana gerisini birakin bana :)

• quote:

Anlamadm kardes neyi alcam? Ben pcden oynuyorum ama.. Gol srvincleri listesi var ama hangisi blmiyorm ingizce yaziyor. Ordan hangisi oldgnu diyin bana gerisini birakin bana :)

Listeye bak gol sevincinin adi calm down

• quote:

Orijinalden alıntı: fb21

quote:

Anlamadm kardes neyi alcam? Ben pcden oynuyorum ama.. Gol srvincleri listesi var ama hangisi blmiyorm ingizce yaziyor. Ordan hangisi oldgnu diyin bana gerisini birakin bana :)

Listeye bak gol sevincinin adi calm down

Tm kardes eyw eve gdnce bakayim

• EASFC katalogdan alman lazim yoksa yapamazsin (Fifa 14 ana menude Football Club kisminda var katalog)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimonex

EASFC katalogdan alman lazim yoksa yapamazsin (Fifa 14 ana menude Football Club kisminda var katalog)

seasons oynuyorm kanka onda da mı yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya domineligi bitti artik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

EASFC katalogdan alman lazim yoksa yapamazsin (Fifa 14 ana menude Football Club kisminda var katalog)

Bunları online oynayanlar mı yapıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet online (ea sports hesabi) yoksa yapamazsin.

Eger katalogdan satin alirsan her yerde yapabilirsin ama almazsan hicbiyerde yapamazsin.
  • quote:

Evet online (ea sports hesabi) yoksa yapamazsin.

Eger katalogdan satin alirsan her yerde yapabilirsin ama almazsan hicbiyerde yapamazsin.

Kanka anlamadim simdi ben tam olarak..ben fut felan oynamiyorum sadece seaosns ve career mode oynuyorum bunlarda yapmam icin almam mi lazim?, tam olarak ne yapcam?

• quote:

quote:

Kanka anlamadim simdi ben tam olarak..ben fut felan oynamiyorum sadece seaosns ve career mode oynuyorum bunlarda yapmam icin almam mi lazim?, tam olarak ne yapcam?

Evet hocam alman sart yoksa yapamiyorsun. Fifa 14 ana menude Football Club kismi var orda katalog var(en buyuk odur zaten) katalog dan gameplay bolumunda Calm down gol sevinci var onu easfc coinlerinle satin alman lazim tabi aciksa (easfc leveline gore)
  • quote:

quote:

quote:

Evet hocam alman sart yoksa yapamiyorsun. Fifa 14 ana menude Football Club kismi var orda katalog var(en buyuk odur zaten) katalog dan gameplay bolumunda Calm down gol sevinci var onu easfc coinlerinle satin alman lazim tabi aciksa (easfc leveline gore)

ben almadım fakat yapıyor.
    daha doğrusu bazı futbolcular kendine has hareketleri satın almadıysan da kendisi yapıyor
    mesela pato-dimaria kalp,ronaldo malum hareketi
    oyundaki bir istisna mı yoksa hata mı var bilmiyorum.

• Valla bilmiyrum hocam ben almadan yapılmıyor diye biliyorum ben aldım L1 ucgen ucgen yapıyorum ama arkadasda olmuyor kick off da falan
    İstisna olarak Ronaldo falan yapıyor olabilir bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.