Şimdi Ara

cr dosyası acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dosya türü cr olan dosya nasıl acılır jpeg olsun mpeg olsun gıft olsun ama gozuksun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 12 Eylül 2010; 1:54:33 >

• İlk defa duydum.Ne dosyası bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chingachgook

İlk defa duydum.Ne dosyası bu?

Ya Rapid-Share downloaderlerinin birinin Container i ya da Resim formatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 12 Eylül 2010; 0:06:16 >
  • yanlış yazmısım ya cr dosya türü yazacaktım nasıl jpeg mpeg gıft olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 12 Eylül 2010; 2:20:31 >
  • Harici belleğimi yanlışlıkla silmiştim ve yüzlerce resim ve videolarım gitmişti. Ben de daha sonra harici belleğimin üzerine başka veriler yüklemiştim. Bir arkadaşım resimleri kurtarabileceğimi söyledi ve bir programla taradık. Tarama sonucunda onlarca resim ve video buldu, ancak bunları açamıyorum, pek çok program denedim ama nafile.
    Temporary_v5_File2176_JPG.~CR uzantısı bu şekilde olan resimleri-videoları kurtarabilecek miyim. Ya da imkansız mı. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını önemle rica ediyorum.
  • Arkadaşlar yardım sever bir arkadaşımız yok mu burada :( Epeyce araştırdım ama maalesef bulamadım.
    Temporary_v5_File2176_JPG.~CR bu resmi nasıl açabilirim? İlgili arkadaşlar lütfen...
  • Sanırım bu konuyla ilgili fikir yürütecek birisi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOYDAK

Arkadaşlar yardım sever bir arkadaşımız yok mu burada :( Epeyce araştırdım ama maalesef bulamadım.
    Temporary_v5_File2176_JPG.~CR bu resmi nasıl açabilirim? İlgili arkadaşlar lütfen...

AYNI ŞEYİ BENDE YAPTIM SONRA RECUVA PROGRAMIYLA KURTARABİLDİGİMİ KURTARDIM
    BENDEDE AYNI ŞEYİ YAPTI ÖRNEK.JPG.~CR KURTARMAYA ÇOK ÇALIŞTIM
    BAKTIM OLMUYOR BAKMADIM SİLDİM HEPSİNİ
  • 30 Gb yer kaplayan, açamadığım bu resim ve videolarımı sanırım bende silmek durumunda kalacağım. Üzücü ama çaresiz bir dert gibi gözüküyor.
  • Denemedim ama bi bak istersen:
    http://www.fileviewpro.com/tr/file-extension-cr

bu arada bende şuanda silinen dosyalarıma erişmeye çalışıyorum
    Card Recovery adlı program tarıyor, belgelerim içerisine .~CR olarak kaydediyor. Ama ben verileri programın içinden geri yüklüyorum, dolayısıyla CR uzantılarıyla işim yok. Belki işinize yarar bide bu programı deneyin.

Card Recovery V5.30
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.