Bildirim
cr dosyası acilll
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
İlk defa duydum.Ne dosyası bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: chingachgook
İlk defa duydum.Ne dosyası bu?
Ya Rapid-Share downloaderlerinin birinin Container i ya da Resim formatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 12 Eylül 2010; 0:06:16 > -
yanlış yazmısım ya cr dosya türü yazacaktım nasıl jpeg mpeg gıft olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 12 Eylül 2010; 2:20:31 > -
Harici belleğimi yanlışlıkla silmiştim ve yüzlerce resim ve videolarım gitmişti. Ben de daha sonra harici belleğimin üzerine başka veriler yüklemiştim. Bir arkadaşım resimleri kurtarabileceğimi söyledi ve bir programla taradık. Tarama sonucunda onlarca resim ve video buldu, ancak bunları açamıyorum, pek çok program denedim ama nafile.
Temporary_v5_File2176_JPG.~CR uzantısı bu şekilde olan resimleri-videoları kurtarabilecek miyim. Ya da imkansız mı. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını önemle rica ediyorum. -
Arkadaşlar yardım sever bir arkadaşımız yok mu burada :( Epeyce araştırdım ama maalesef bulamadım.
Temporary_v5_File2176_JPG.~CR bu resmi nasıl açabilirim? İlgili arkadaşlar lütfen... -
Sanırım bu konuyla ilgili fikir yürütecek birisi yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: BOYDAK
Arkadaşlar yardım sever bir arkadaşımız yok mu burada :( Epeyce araştırdım ama maalesef bulamadım.
Temporary_v5_File2176_JPG.~CR bu resmi nasıl açabilirim? İlgili arkadaşlar lütfen...
AYNI ŞEYİ BENDE YAPTIM SONRA RECUVA PROGRAMIYLA KURTARABİLDİGİMİ KURTARDIM
BENDEDE AYNI ŞEYİ YAPTI ÖRNEK.JPG.~CR KURTARMAYA ÇOK ÇALIŞTIM
BAKTIM OLMUYOR BAKMADIM SİLDİM HEPSİNİ -
30 Gb yer kaplayan, açamadığım bu resim ve videolarımı sanırım bende silmek durumunda kalacağım. Üzücü ama çaresiz bir dert gibi gözüküyor. -
Denemedim ama bi bak istersen:
http://www.fileviewpro.com/tr/file-extension-cr
bu arada bende şuanda silinen dosyalarıma erişmeye çalışıyorum
Card Recovery adlı program tarıyor, belgelerim içerisine .~CR olarak kaydediyor. Ama ben verileri programın içinden geri yüklüyorum, dolayısıyla CR uzantılarıyla işim yok. Belki işinize yarar bide bu programı deneyin.
Card Recovery V5.30
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X