Şimdi Ara

CPUTIN 120 derece. Normal mı, anormal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Benım sanırım bır problemım var. Daha önce P35 cıpset kullandım lakın buna ya dıkkat etmedım ya da yoktu. Aşağıdakı ss de cputın dıye görülen yerdekı ısı değerı 100-130 arası gıdıp gelıyor. Bazen anıden 50,60 küsürlere ınıp tekrar bu düzeye çıkıyor.

    Anakartım AB9 QUAD.

    CPUTIN de ısı bu sevıyede ıken ışlemcı ısısı 30 u neredeyse geçmıyor. Abıt Guru da ısı konusunda da bır tuhaflık görünmüyor lakın masa ustunde ıken donup kılıtlenıyor pc.

    Sorum şudur;

    Bu CPUTIN nedır, maksımum ya da mınımum kaç derece olması gerekır. Bendekı ne derece anormal ya da normaldır.

    Teşekkurler.

     CPUTIN 120 derece. Normal mı, anormal mı?


     CPUTIN 120 derece. Normal mı, anormal mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuz ruhu -- 2 Şubat 2008; 3:24:44 >







  • Belki kuzey köprüsünün sıcaklığı olabilir diyeceğim ama ? Siz elinizle değebileceğiniz yerleri ellediniz mi kasanızda? Sizin elinizi yakacak kadar sıcak olan bir bölüm var mıydı? :)]
  • Hemen bakacağım. Sız de bu değer nedır mesela?

    Başlığı okuyan akradaşlar da bır değer verebılırler mı?
  • CPUTIN Neymişki İlk Defa KaRşıLaşıyoRum ! Emin OLmak İçin En GüzeL Yöntem Isınabilme DuRumu OLabiLecek YeRLeRi EL iLe KontRoL Etmek.
  • Fanlı fansız her yere baktım. Elı yakacak kadar cıddı bır sıcaklık hıç bır yerde yok. Belkı de HW Monıtorle ılgılı bır durumdur. Yıne de HW kullanan arkadaşlar gördüklerı değerlerı buraya aktarırlarsa azz çok fıkır sahıbı olabılırım.

    Teşekkurler..
  • bende hw monitor cpu tin ile işlemci sıcakliğini gösteriyor. ayri bir sensör bağli ve diğer programlarla da baktiğimda doğru gösteriyor. tabi işlemciniz 120 derece olamaz hiç zannetmiyorum, ölçüm metodunda bi yanlislik var demek.
  • Işlemcı ısısı ben de de normal lakın cputın ı ben daha önce kullandığım p35 de görmedım. Ya da vardı belkı ısı normal sevıyede ıdı dıkkatımı çekmedı. Şımdı 100 derece üstünü görünce açıkçası merak ettım ters gıden bır şeyler mı var dıye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.