Şimdi Ara

Cpu usage %100 neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayari actiktan bi sure sonra genelde 1saat ile 7 saat arasinda durduk yere cpu %100 mesgul edilmeye baslanio hangi process mesgul edio diye bakinca system process in %99 da system idle in ise %0 da olduunu goruyorum normal zamanda ise degerleri tam tersi. Restart atmadan duzelmiyo bilgisayar haliyle accayip yavasliyo falan filan sizce nedendir bi cozumu var midir

https://www.donanimhaber.com/cpu-nedir-islemci-ne-ise-yarar--152802
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• calisan programlari tek tek kapatip denemen lazim gecen benim de basima geldi programi tesbit edip a.a geri gonderdim
  • en son system process leri kalana kadar hepsini kapatiom yine de gecmio ztn system processi kapiinca bilgisayar kapanio. Virusmudur ki dedim norton bulamio worm mu dedim modem kapaliyken de oluyo anlamadim..
  • bi dk...konuyla ilgisi yok ama yinede sormam gerek...
    worm teknolojisi bilgisayrı sadece nete bağlıyken mi rahatsız eder [?]
  • eğer p4 varsa ve windows 98 kullanıyosan benim de başıma gelmişti.çözümü basit..XP!
  • İşlemcim AMD sistemim XP prof
  • bilgisayarında bir virüs olabilir
    gator.exe
    gain.exe
    gmt.exe
    gibi uygulamalar varsa bunları kaldırmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide adware ile bak istersen,
  • Olmuyor malesef hala bi sure acik kaldiktan sonra cpu %100
  • Dostum sana format yolu gözüküyor gibi. Güncel anti-virus ve Ad-aware güncel reflist dosyası ile bişey bulamadıysan yapcak pek bişey yok gibi.
  • selam kardeş
    bir de şunu denesene
    başlat çalıştır MSconfigten
    başlangıca bak eğer orda hoşuna gitmeyen programlar aktif ise onları aktiflikten kaldırsana
    belki düzelebilir
  • Saolun ilginiz için msconfig i zaten düzenli kontrol ediyorum. Adaware de olmadi virüs de yok acaba hardware problemi olabilir mi ramlerle ilgili falan diyesim geliyo ama onu da zannetymiyorum. Format atmayi son çare olarak istiyorum çünkü çok fazla kurcalanmiş bi windowsum ve diğer programlarin ayarlari var silbaştan hepsini yapmak çok üşendirici
  • Mastah M kullanıcısına yanıt
    veri madenciliği virüsü olabilir ve sisteme bulaştıysa formatla ve windows 8.1 veya win. 10 kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci8080

veri madenciliği virüsü olabilir ve sisteme bulaştıysa formatla ve windows 8.1 veya win. 10 kur

Hocam konu tarihine bakın mesaj yazmadan 11 yıllık hort yapmışsınız konu ağ tutmuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AcılıUçanTaco kullanıcısına yanıt
    ahaha pardon...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.