Şimdi Ara

cpu sıcaklığı çok mu fazla??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcim 4670k bf3 oynarken sıcaklık 65 66 derecelerde geziyor sizce normalmi?? cooler master hyper212 evo işlemci soğutucusu var ve termal macunda sürülü.Bana biraz anormal geldi tavsiye verirseniz sevinirim....

• bu havalarda bu sıcaklık normal
  • bloodlesskiller B kullanıcısına yanıt
    Tam yükte soğutucun için biraz fazla gibime geldi Termal Macunu kalın bir tabaka sürmüş olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjnor1

Tam yükte soğutucun için biraz fazla gibime geldi Termal Macunu kalın bir tabaka sürmüş olabilirmisiniz ?
    4xxx serisi işlemciler 3xxx serisinden yükte 5~-10 derece daha sıcak çalışır.
    RPM değerlerini anakartın yazılımı veya 3. parti programlarla kontrol et.
  • i7 3770k var stok hızda şuan Prime95 20 dk çalışınca sıcaklık 57-61 derece arası gidip geliyor

AKasa 455 termal macun ve Coller Master 412S soğutucu var
  • bloodlesskiller B kullanıcısına yanıt
    Normal sıcaklık dışarısı zaten 30 derece
  • Benim ekran kartı chrome a girince 103 derece oldu . Açtım macun sürecektim ızgarasını felan temizleyecektim. Vidalar çıkmadı sıkışmış gibi birşey olmuş çok sıkı duruyordu açamadım vidaları öyle duruyo şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu fan yönü doğru mu?
    geçen ay açıldı
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodlesskiller

işlemcim 4670k bf3 oynarken sıcaklık 65 66 derecelerde geziyor sizce normalmi?? cooler master hyper212 evo işlemci soğutucusu var ve termal macunda sürülü.Bana biraz anormal geldi tavsiye verirseniz sevinirim....

sıcaklık değerleriniz gayet normal.
  • usta valla şimdi aşırı üsendim macuna bakmaya herkese teşekkürler içim rahatladı valla
  • normal dostum havalar da sıcak malum
  • O soğutucuyla nasıl 65 derece oluyor? Benim xigmatek gaia ile 3470 55 dereceyi geçmiyor en ağır oyunda.

Ek: Fan zaten neredeyse duracak, 900 rpmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 27 Ağustos 2013; 11:46:53 >
  • Normal,sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.