Şimdi Ara

CPU KULLANIMI %100 OLUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba daha önceden bir konu açmıştım league of legends oynraken 15 dk sonra oyun 60 fps den 10 fpsye düşüyor diye konu açmıştım sıcaklık yüzündendir dediler bende temizlettirdin servisde fakat sorun geçmedi bende biraz daha araştırma yaptım ve fark ettimki 15.dakikada cpu kullanımı %100 oluyor oyuna girdiğimde 40 50 civarı dolaşıyor fakat her 15 dakikada cpu %100 oluyor ve sadece lol de olmuyor rocket league oynuyorum dereceli 3.maçımda oyun kasmaya başlıyor ve kaybediyorum ve oyunu açıp kapayınca düzeliyor lol de idare edebiliyorum ama rocket league de çıkma şansım yok lütfen yardım edin

• sistemin ne kardes?bir arabam var yolda kaldim yardim edin diyorsun sen su anda.kasayi yan yatir gibi dalga gecmisler zamaninda bosuna degil.
  • Güzel cevap yazmışın

Dell Latitude E5520

İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz (4CPUs), ~2.4GHz
    Bellek 4096MB RAM
    İşletim Sistemi:Windows 7 Professional 64 bit (6.1, Yapı 7601)
    Ekran:Intel(R) HD Graphics 3000, 1696 MB, 1920x1080
  • Arka planda calisan programlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıyorum gamebooster bile yükledim kapasın diye
  • geri plan çalışması ya da disk üzerinde sorunlu bölgeye takılma olabilir.
  • Bu arada yeni format atıldı herhangi koran oyun yada film gibi şeyler indirmedim ve eset nod32 antivirüs var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    CPU Kullanımı %100 !
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda grafik ayarlarından vsync özelliğini açın 60fps geçmesini engeller, sistem yorulmaz.
  • Zaten geçmiyor oyun başladğında 60 fps genelde 40 ila 50 arasında bazen 30 da oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yidokolok

Bu arada yeni format atıldı herhangi koran oyun yada film gibi şeyler indirmedim ve eset nod32 antivirüs var

anti-virüs programları da zaman zaman bu tip sorunlara yol açıyor oyun esnasında tarama yapıp.anti-virüs programının game mode gibi seçeneği varsa kullanın ya da programı kapatıp deneyin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 10 Temmuz 2016; 19:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onboarddan görüntü aldığın içim işlemci yoruluyor baya ondan olabilir.
  • Saolun System32 yi sildim hiç ısınmıyo hep 20 derece saolun

Not:Bu arada sorunu çözdüm game booster ın önceki versiyonunu yükledim şuanda bir sorunum yok saolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.