Şimdi Ara

CPU kullanımı 100'e Vuruyor Yardım! Bilgisayar Aşırı Kasıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
31.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni konu acmadım bendede eskiden chrome plus olan coolnovo yuklu zaman zaman cpu 100lere vurup laptop kapanıyor. eklentilerden kapattım hepsini ama genede oluyor ne yapmak lazım. 32bit yuklu 4gb ram var 2.96 kullanabiliyorum ancak yakın zamanda 64bit format atıcam ama bazı pgramlar yuzunden atamadım. sistem temiz. ssd de var zaten hızlı ama bu coolnovo yuzunden kastırıyor işte.
  • Aynı sorun bende de var.combofix le de tarattım ama hala sorun devam ediyo.nababilirim yeni format atmıştım

CPU kullanımı 100'e Vuruyor Yardım! Bilgisayar Aşırı Kasıyor
  • yok mu yardımcı olucak kimse..
  • Sana Şunu Şöyle Söyleyim Bundan 1-2 Ay Önce Bendede Vardı Anti Falan Denedim Olmadı Bende Bak Nasıl Çözdüm Buraya Konu Açtım Ama Sonralarda Banlandım :Dhttp://www.turkhackteam.net/bilgisayar-guvenligi/828520-bilgisayarinizdaki-cpu-sorunu-yok-olsun.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Çizdiklerimi kaldırın.

Benim yeni aldığım Samsung markalı bilgisayarıma Crackli bir oyun indirince kurarken YAC internet koruma programım, Google Chrome üzerinde; yeni indirdiğim programın değişiklik yapmaya çalıştığını söyleyip, beni uyardı. Bunun karşılığında ben de Trojan bulaşmış olabilir mi? diye düşünüp görev yöneticimi açtım ve CPU kullanımının %70'in altına hiç düşmediğini gördüm (işlem yapmazken). Bilgisayarıma Trojan, Warm falan bulaşmış olabileceğini düşünüyorum. Bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen??? :)

• SUPER-TANKS kullanıcısına yanıt
    İşlemler sekmesini SS olarak atın bakalım. Yüksek kullanıma neden olan bir şey vardır yada o anlık bir şeyde olabilir.
  • quote:

İşlemler sekmesini SS olarak atın bakalım. Yüksek kullanıma neden olan bir şey vardır yada o anlık bir şeyde olabilir.

Sanirim duzeltebildim; fakat su an mobildeyim. Bilgisayara gectigimde yollayabilirim. Yapacaginiz yardimlar icin simdiden tesekkurler... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

quote:

Sanirim duzeltebildim; fakat su an mobildeyim. Bilgisayara gectigimde yollayabilirim. Yapacaginiz yardimlar icin simdiden tesekkurler... :)

Svchost.exe virüsü yemişsin kardeşim bu virüs işlemci kullanımını arttırmaktadır. Çare format gibi gözüküyor ben silememiştim çünkü svchost.exe sistem dosyasıdır virüs de sistem dosyası olarak girince virüs programları hiç algılamıyor.
  • bboyerko B kullanıcısına yanıt
    horrrt ! :D teşekkürler sağlam bir bilgi svchost dosyasını değiştirse düzeltebilir belki ama zor demi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

quote:

Svchost.exe virüsü yemişsin kardeşim bu virüs işlemci kullanımını arttırmaktadır. Çare format gibi gözüküyor ben silememiştim çünkü svchost.exe sistem dosyasıdır virüs de sistem dosyası olarak girince virüs programları hiç algılamıyor.

Harbiden hort olmuş hocam , sorunu Combofix ile çözdüm diye hatırlıyorum ben , yeni Antivirüsler artık bu numarayı da yemiyorlar

• Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    antivirüsler işletim yazılımlarından daha güvenli hale geldi valla. adamlar çok aç gözlü hocam bize antivirüs yazılımına ayrıyeten para verdirmek zorunda bırakıyorlar. halbuki xp yazılmını yapan adam yazılımın kralını yapıyorsun yapsana bir de adam gibi antivürüs programı ayrıyeten niye satın almak zorunda bırakıyorsun insanı :D sonra internete crackli avp doluyor :D doğru değil mi hocam sence ?
  • Bu sorun için tekrardan yazayım virüsü elemişseniz sorunsuz bir windowsunuz var ise %100 işlemciniz miyadını doldurmuştur eskimiştir yani değiştirmekten başka çözümü de yoktur. Ya sürekli 100 e vurmasını kabullenirsiniz yada money talks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

horrrt ! :D teşekkürler sağlam bir bilgi svchost dosyasını değiştirse düzeltebilir belki ama zor demi hocam ?

Maalesef hocam zamaninda çok aramistim cozumunu yedeklerim vardi formatsiz çözmeye cok çalıştım ama basaramamistim. Bu virus tam nerden bulasiyor bilmiyorum ama bir daha bulasmadi benim bilgisayarima.

Smyrn3. Hocam olabilir arkadasta sorun devam ediyor ise denemekten zarar gelmez ancak combofix de denemistim cozmemisti sorunu ama duzelmemis ise hala denemekte yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboyerko -- 25 Nisan 2015; 4:14:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bboyerko B kullanıcısına yanıt
    evet bsye virüs girince genelde kendini tek bir dosyaya kopyalamıyor bir çok dosyaya kopyalıyor sonra bir de regedit ayarlarını değiştiriyor düzeneğin anasını ağlatıyor :D ben de dllsuite diye bir program indriştim sorunu çözememiştim. internete ne zaman girsem mavi ekran veriyordu. sfc scannow attrib falan hepsini yaptm düzelmedi. en son chkdsk/ r yapacaktım sinirim bozuldu onu yapmadım format attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Bilgisayarım boşdayken CPU Kullanımı 10,15 falan Ram de aynı düzeyde ama Google Chrome açılınca Cpu 100'e vuruyor, Ram 60 70 Oluyor, Arka programlarda Sadece Raidcall ve AVG var. Film izlerken mesela chromeda, Aşırı bir donma yavaşlama var. Eskiden bu olay yoktu, Virüs taraması yaptım AVG ile virüs çıkmadı.

İntel Dual Core 2.20 GHZ E4500

2 GB RAM

Windows 7 Ultimate 64 Bit

Sistemimden dolayı diycem ama eskiden kasma yoktu Lütfen yardım edin

antivirüs programı

http://turbobit.net/jf3o7a5lqmft.html

ESET NOD32 Antivirus 8.0.304.1 Finall TR.rar

•  CPU kullanımı 100'e Vuruyor Yardım! Bilgisayar Aşırı Kasıyor

bende bi işlem var ama yine de çok KASIYOR YARDIM EDERMİSİNİZ ESKİDEN KASMIYORDU FORMAT ATTIM 32bit ten 64bit e yükselttim donmalar başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknsrml

bende bi işlem var ama yine de çok KASIYOR YARDIM EDERMİSİNİZ ESKİDEN KASMIYORDU FORMAT ATTIM 32bit ten 64bit e yükselttim donmalar başladı

Hocam sistem özelliklerini yazar mısın. Eğer sistemin eski ise 32 bit işletim sistemine geri dönmeni şiddetle tavsiye ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: hknsrml

64 bite dönüş yapın hocam , İşlemciniz Raminiz nedir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.