Şimdi Ara

cpu kasıyor (100-85 arasında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc eskiden kasmıyordu artık format atsam bilie kasıyor ve cpu 100 ile 85 arasında oluyor. hiç birşey çalışık deilken bu şekil de birşey açtıgımda 100 de oluyor. bunun nedeni sizce nedir görev yöneticisinden baktığımda fazladan hiç bişey açık deil windows un kendine ait programları hariç.

Benim Tahminim
    pc de 1 adet FAN var oda işlemci üzerinnde fan yetersiz geldiğindenmi oluyordur
    yoksa işlemcide termal macun eskidiği içinmidir.

Şimdiden Teşekkürler...

• Bilgisayarı açıp hiçbir şey yapmadan görev yöneticisinden takip edin. CPU değeri normalde %1-%5 gibi olmalı. Eğer olduğundan çok yüksek ise virüs olabilir. Bu tarz sorun yaşayan bir çok kişide mining.exe'den kaynaklanıyor. Görev yöneticisinde böyle bir uygulama var mı ? Birde bilgisayarınızın özelliklerini yazarsanız daha iyi olur.

cpu kasıyor  (100-85 arasında) cpu kasıyor  (100-85 arasında)

• quote:

Orijinalden alıntı: .ByTesadüF

CPU ve açık olan hizmetler .

Bu değerler Fraps, Firefox, FlashPlayer gibi bir çok program açıkken olan değerler.

Şimdi bilgisayarı yeniden başlatın ve hiçbir şey yapmadan sadece görev yöneticisini açıp performans sekmesine bakın. 1-2 dk verileri takip edin. Normalde değerler %1-%5 arası olmalı. Sonucu bana söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Bilgisayarı açıp hiçbir şey yapmadan görev yöneticisinden takip edin. CPU değeri normalde %1-%5 gibi olmalı. Eğer olduğundan çok yüksek ise virüs olabilir. Bu tarz sorun yaşayan bir çok kişide mining.exe'den kaynaklanıyor. Görev yöneticisinde böyle bir uygulama var mı ? Birde bilgisayarınızın özelliklerini yazarsanız daha iyi olur.

pc açıldığı andan itibaren o şekilde ...
     cpu kasıyor  (100-85 arasında)

• quote:

quote:

CPU ve açık olan hizmetler .

Bu değerler Fraps, Firefox, FlashPlayer gibi bir çok program açıkken olan değerler.

Şimdi bilgisayarı yeniden başlatın ve hiçbir şey yapmadan sadece görev yöneticisini açıp performans sekmesine bakın. 1-2 dk verileri takip edin. Normalde değerler %1-%5 arası olmalı. Sonucu bana söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Pek fazla fark yok 75 oluyor en az herşey kapalıyken
     cpu kasıyor  (100-85 arasında)

• AMD işlemciden pek anlamam ama Windows derecelendirmesi 5.1 olduğuna göre iyi olmalı.

Önceki resimde gönderdiğiniz işlemler menüsündeki bazı exe'leri kendi bilgisayarım ile karşılaştırdım ve bazı sistem dosyaları olması gerekenden çok fazla veri tüketiyor. (İşletim sistemimiz aynı ve kendi bilgisayarımda da Firefox ve video açarak karşılaştırdım.) Örneğin taskhost.exe bende 900K veri kullanırken sizde 12.000K, explorer.exe bende 18.000K sizde 35.000K.

Sanırım sorun işletim sisteminde. Format atmanızı yada Win7 64 bit kullanmanızı tavsiye ederim. 64bit, 32bite göre daha az veri kullanıyor.
    PC özellikleri

• Core. kullanıcısına yanıt
    Evet 64 bit in faydalarını duydum ama ben 64bit format attığımda pc hepten kafayı yedi ve hiç bir oyunu açmaz oldu.

Evet 64 bit in faydalarını duydum ama ben 64bit format attığımda pc hepten kafayı yedi ve hiç bir oyunu açmaz oldu.

Format attıktan sonra sürücülerin 64bit uyumlularınıda bulmanız gerekir. Sürücülerinizin 64bit uyumlu olanları yoksa 32bit format atmanızı tavsiye ederim. Sistemin kullandığı veriler normal değil çok yüksek.

quote:

Format attıktan sonra sürücülerin 64bit uyumlularınıda bulmanız gerekir. Sürücülerinizin 64bit uyumlu olanları yoksa 32bit format atmanızı tavsiye ederim. Sistemin kullandığı veriler normal değil çok yüksek.

64 bit için arkadaşımdan orginal cd aldım ve sürücü cd leride orginaldi ama ne yazıkki sonuç hüsrandı...

• quote:

quote:

quote:

64 bit için arkadaşımdan orginal cd aldım ve sürücü cd leride orginaldi ama ne yazıkki sonuç hüsrandı...

Sürücülerin 64bit uyumlularını internettende bulabilirsiniz tabi sürücülerin 64bit uyumlu olanları varsa. Dediğim 64bit olmazsa 32bitte olur. Şuanki işletim sisteminiz olması gerekenden çok yüksek veri kullanıyor.

• .ByTesadüF kullanıcısına yanıt
    görev yöneticisi> işlemler>tüm kullanıcıları göstere tik
    işlemci yüzdesine göre sıralat kastıran programları belirler

veya teamviewer pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 18 Nisan 2014; 23:51:06 >

Orijinalden alıntı: ask_olcer

büyük ihtimal format atarken D sürücüsünü silmiyorsnuz belki virüs oraya bulaşmıştır.arka planda çalışıp işlemciyi kullanıyor.

pc ilk kastığında format C attım ve D yi Biçimlendirdim... Olmadı
    D ye format attım. olmadı.
    Hatta yanlış hatırlamıyorsam format tan sonra cpu hep 100 dü ve klasör bile açamıyordum mause i haraket ettirdiğimde 2 dk sonra gidiyordu

Orijinalden alıntı: emre_ermag155

görev yöneticisi> işlemler>tüm kullanıcıları göstere tik
    işlemci yüzdesine göre sıralat kastıran programları belirler

veya teamviewer pm at

Programların Hepsi Burda Dediğini yaptım...

• .ByTesadüF kullanıcısına yanıt
    cpu a tıklatıp sıralat
    tümünü göster şekilde
    ilk gözüme çarpan bonjur işlemi

Arkadaşlar benim pc eskiden kasmıyordu artık format atsam bilie kasıyor ve cpu 100 ile 85 arasında oluyor. hiç birşey çalışık deilken bu şekil de birşey açtıgımda 100 de oluyor. bunun nedeni sizce nedir görev yöneticisinden baktığımda fazladan hiç bişey açık deil windows un kendine ait programları hariç.

Benim Tahminim
    pc de 1 adet FAN var oda işlemci üzerinnde fan yetersiz geldiğindenmi oluyordur
    yoksa işlemcide termal macun eskidiği içinmidir.

Şimdiden Teşekkürler...
    quote:

Orijinalden alinti: .ByTesadüF

Arkadaslar benim pc eskiden kasmiyordu artik format atsam bilie kasiyor ve cpu 100 ile 85 arasinda oluyor. hiç birsey çalisik deilken bu sekil de birsey açtigimda 100 de oluyor. bunun nedeni sizce nedir görev yöneticisinden baktigimda fazladan hiç bisey açik deil windows un kendine ait programlari hariç.

Benim Tahminim
    pc de 1 adet FAN var oda islemci üzerinnde fan yetersiz geldigindenmi oluyordur
    yoksa islemcide termal macun eskidigi içinmidir.

Simdiden Tesekkürler...

Hocam masaüstümü bilgisayar kullanyyorsunuz Notebook mu ? daha önce bir sorun ya?adyk hiç tahmin edylmeyecek bir yerden cykty sorun , o yüzden emyn olmam gerekyyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

quote:

Orijinalden alinti: .ByTesadüF

Arkadaslar benim pc eskiden kasmiyordu artik format atsam bilie kasiyor ve cpu 100 ile 85 arasinda oluyor. hiç birsey çalisik deilken bu sekil de birsey açtigimda 100 de oluyor. bunun nedeni sizce nedir görev yöneticisinden baktigimda fazladan hiç bisey açik deil windows un kendine ait programlari hariç.

Benim Tahminim
    pc de 1 adet FAN var oda islemci üzerinnde fan yetersiz geldigindenmi oluyordur
    yoksa islemcide termal macun eskidigi içinmidir.

Simdiden Tesekkürler...

Hocam masaüstümü bilgisayar kullanyyorsunuz Notebook mu ? daha önce bir sorun ya?adyk hiç tahmin edylmeyecek bir yerden cykty sorun , o yüzden emyn olmam gerekyyor

Masaüstu kullaniyorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_ermag155

cpu a tıklatıp sıralat
    tümünü göster şekilde
    ilk gözüme çarpan bonjur işlemi

Yani.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.